Otkriven tačan datum dolaska novog Playstation Plus servisa

0
90

Sony je objavio raspored datuma izlaska za svoju novu uslugu pretplate na PlayStation Plus od tri nivoa.

Kao što je ranije potvrđeno, PlayStation Plus Essentials, Extra i Premium nivoi će početi da se uvode u junu i stižu prvo u Aziju, a zatim u Severnu Ameriku i Evropu.

Pored toga, Sony će proširiti svoj pristup strimingu u oblaku na Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Grčku, Mađarsku, Maltu, Poljsku, Kipar, Rumuniju, Slovačku i Sloveniju.

Tačni datumi objavljivanja novog PlayStation Plus su:

  • Azija (bez Japana) – 23. maj 2022
  • Japan – 1. jun 2022
  • Amerika – 13. jun 2022
  • Evropa – 22. jun 2022

Novo najavljeno osvežavanje PlayStation Plus će ovog leta videti tri nova nivoa.

PS Plus Essentials nudi iste pogodnosti kao i trenutna PS Plus usluga, sa mesečnim besplatnim igrama, popustima i onlajn igrom za više igrača. Takođe će koštati isto: 10$ mesečno, 25$ za tri meseca ili 60$ godišnje.

U međuvremenu, PS Plus Extra će uključivati iste pogodnosti, ali sa pristupom biblioteci od 400 PS4 i PS5 igara koje se mogu preuzeti. Ove igre će uključivati Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11, Returnal i još mnogo toga.

Dodatni naslovi, uključujući naslove trećih strana, biće objavljeni kasnije sa redovnim dodacima planiranim za budućnost, navodi SIE. PS Plus Extra će koštati 15$ mesečno, 40$ za tri meseca ili 100$ godišnje.

Konačno, PS Plus Premium uključuje gore navedene prednosti, ali dodaje do 340 dodatnih igara, uključujući PS3 naslove dostupne putem striminga u oblaku, i katalog klasičnih igara dostupnih u opcijama za strimovanje i preuzimanje sa originalnih PlayStation, PS2 i PSP generacija.
Koštaće 18$ mesečno, 50$ za tri meseca ili 120$ godišnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Otkriven tačan datum dolaska novog Playstation Plus servisa appeared first on PLAY!.

Original Article