Osnivač Embracer Group dao komentar na neuspeh Saints Row Reboot-a

0
39

Saints Row Reboot je konačno objavljen prošlog meseca, ali je nažalost naišao na loš prijem – komercijalno, ali posebno kritički. Osnivač i izvršni direktor Embracer grupe sada je prokomentarisao ovo pitanje.

Kao što je prepisao Stephen Totilo, Lars Wingefors, osnivač i izvršni direktor Embracer grupe (matična kompanija izdavača Deep Silver), razgovarao je o učinku Saints Row-a, rekavši: „Lično sam se nadao boljem prijemu igre. To je bio veoma jednostran pogled.”

Wingefors je nastavio: „Mislim da treba da sačekamo do kvartalnog izveštaja u novembru da bismo imali više detalja“. Uprkos tome, Wingefors još uvek ima nade u naslov, rekavši „Uveren sam da ćemo zaraditi novac na investiciji. Da li bi to imalo tako veliki povrat ulaganja kao što smo videli u mnogim drugim igrama? Nije baš verovatno, ali zaradićemo novac i to je dobra polazna tačka.”

U raspravi o potencijalu za budućnost franšize Saints Row nakon ovog najnovijeg unosa, Wingefors je rekao: „Očigledno je da uvek želite da svako izdanje bilo koje franšize bude veće od prethodne, ali ono što radite je… procenite svoju poziciju, ishod. I u grupi je stotine ljudi angažovanih u ovoj igri.. Još uvek imam veliko poverenje u te ljude, i siguran sam da će preporučiti stvari za budućnost.”

Uz rasprostranjenost zakrpa, ažuriranja igara i DLC-a nakon lansiranja, igre koje loše počnu ne moraju da ostanu loše. Nadamo se da će Saints Row uspeti da preokrene situaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Osnivač Embracer Group dao komentar na neuspeh Saints Row Reboot-a appeared first on PLAY!.

Original Article