Oslobodite snagu avanture: vozite Voge 900 DS, vrhunski avanturistički motorcikl

0
64
oslobodite-snagu-avanture:-vozite-voge-900-ds,-vrhunski-avanturisticki-motorcikl

Loncin je predstavio novi model motocikla Voge 900DS na sajmu EICMA.

Voge 900DS ima sličan pogonski sistem kao BMW F 900 XR, sa skoro 100 konjskih snaga i 92 Nm obrtnog momenta.

Loncin i BMW već godinama sarađuju, slično kao i partnerstvo između CFMOTO i KTM-a. Prva navedena saradnaj ipak bolje zvuči…

Iako je dugo trajalo da Loncin, kroz svoj premium brend Voge, razvije sopstveni asortiman motocikala, sada je tu i 900 DS “Advenčr” motocikl.

U vezi sa BMW

Voge 900 DS koristi BMW-ov motor, isti motor kao BMW F900 R/XR, od 895cc, sa vodenim hlađenjem, sistemom direktnog ubrizgavanja goriva, paralelnim dvojnim cilindrom, koji pruža snagu od 96.5 konjskih snaga i obrtni moment od 87Nm.

Snaga se prenosi na zadnji točak putem 6-stepenog manuelnog menjača koji se reguliše uz pomoć Quickshiftera koji omogućava brzo menjanje brzina.

Slično kao kod BMW-a, Voge 900DS ima niz elektronike uključujući i elektronski sistem za kontrolu gasa. Informacije o motociklu mogu se videti na kolor TFT ekranu.

Ostale korisne funkcije uključuju:

USB port.

podešavanje brzine.

grejane ručice i sedišta.

komplet aluminijumske bočne i gornje kofer kasete.

Premium sigurnosne komponente

Dodatno, 900DS takođe ima neke premium komponente kao što su potpuno podesivo ogibljenje, Brembo kočnice i dvostruki ABS.

Kao motocikl sposoban za avanturu, 900DS pokreću 21-inčni prednji i 17-inčni zadnji točkovi kao standard. Iako je visina sedišta od 825mm impresivna, Voge 900DS je primetno težak sa svojih 220kg.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Read More