Originalni Diablo i Warcraft se sada mogu igrati putem Battle.net platforme

0
88
originalni-diablo-i-warcraft-se-sada-mogu-igrati-putem-battle.net-platforme

Blizzard je nedavno najavio da su tri njegove klasične igre, Warcraft: Orcs and Humans, Diablo, i Warcraft 2, sada dostupne na Battle.net. Ova vest iznenađuje mnoge fanove jer ove igre ranije nisu bile dostupne na ovoj platformi. Međutim, ovi klasični naslovi su bili dostupni na GOG-u 3 do 4 godine.

Na početku je izgledalo da je Blizzard delegirao reizdanja svojih ranijih naslova GOG-u dok se kompanija fokusirala na remasterizaciju nekih od svojih drugih popularnih igara. Međutim, stvari su se promenile pod vlasništvom Microsofta, jer su originalni Warcraft, Diablo i Warcraft 2 našli svoj put u Battle.net prodavnicu. Ove reizdate igre su prepune funkcija, uključujući njihove originalne multiplayer modove i ekspanzije.

Originalna igra Warcraft uključuje dve desetine misija koje obuhvataju dve kampanje. Igrači mogu pomoći čovečanstvu da brani svoju matičnu planetu od orkovskih osvajača ili voditi Horde u njihovom neumoljivom osvajanju. Štaviše, igrači mogu učestvovati u prilagođenim igrama da bi usavršili svoje veštine ili se takmičili protiv druge osobe u prilagodljivim multiplayer mečevima na 21 mapi.

Diablo ima iste tri klase kao što je originalno imao, kao i multiplayer (do četiri igrača ukupno) i 16 nivoa old-school nasumično generisanih dungeona za sakupljanje loota i unapređenje svog lika. Na kraju, Warcraft 2 dolazi sa kampanjom koju čini 28 misija, Beyond the Dark Portal ekspanzijom, editorom mapa i 8-igračkim online mečevima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More