OpenAI objavio verziju ChatGPT-a za korporacije

0
87
openai-objavio-verziju-chatgpt-a-za-korporacije

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

OpenAI objavljuje verziju svog užurbanog ChatGPT alata za kompanije. ChatGPT Enterprise obećava da će obezbediti sigurnost i privatnost na nivou korporacija u kombinaciji sa najmoćnijom verzijom ChatGPT-a do sada.

PCPress.rs Image

OpenAI novom verzijom garantuje veću bezbednost podataka

Neki od ranih klijenata ChatGPT Enterprise-a su fintech startup Block, kozmetički gigant Estee Lauder Companies i firma za profesionalne usluge PvC. Dugo očekivano saopštenje OpenAI dolazi pošto kompanija kaže da su zaposleni iz preko 80% kompanija sa liste Fortune 500 već počeli da koriste ChatGPT otkako je javno lansiran krajem prošle godine.

Pre pokretanja ChatGPT Enterprise-a, brojne istaknute kompanije, uključujući JPMorgan Chase, uvele su privremena ograničenja za korišćenje ChatGPT-a na radnom mestu. ChatGPT Enterprise se, međutim, bavi jednim od ključnih pitanja koja su dovela do zatvaranja radnog mesta: zabrinutošću za privatnost i bezbednost. Ranije su neki poslovni lideri izražavali zabrinutost zbog toga što su zaposleni ubacili vlasničke informacije u ChatGPT i da bi te osetljive informacije potencijalno mogle da se pojave kao rezultat alata negde drugde.

OpenAI nije javno otkrio cene za ChatGPT Enterprise, već je zamolio potencijalne poslovne klijente da kontaktiraju njegov prodajni tim. U julu, Microsoft je predstavio specifičnu poslovnu verziju svog alata Bing sa veštačkom inteligencijom, nazvanog Bing Chat Enterprise, i obećao većinu istih bezbednosnih garancija koje ChatGPT Enterprise sada reklamira.

Izvor: CNN

PC Press Studio


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.