opalifotku_1000x500

Kako bi vam kraj ove godine bio što bolji i početak sljedeće što ugodniji, Instar Informatika i Radio 101 nagrađuju svoje vjerne kupce i slušatelje u nagradnoj igri ”Opali fotku u Instaru!”

Princip je vrlo jednostavan – u periodu od 16. do 31.12.2016. godine navratite u bilo koju poslovnicu Instara, primite u ruke artikl koji želite osvojiti, ‘opalite’ što kreativniju fotografiju i zalijepite je na svoj Facebook zid, uz OBAVEZNE naznake/hashtagove #instarpoklanja i #slusamradio101.

naslovna

Glavna nagrada je upravo ono što vi odaberete, bilo da se radi o laptopu, računalu, mobitelu, igraćoj konzoli ili nečem trećem. Nagradu odnosi NAJORIGINALNIJA i NAJOTKAČENIJA fotografija koju će birati stručni žiri Instar Informatike i Radija 101.

Pobjednika ćemo proglasiti 6.1.2017. godine na Facebook stranicama Instara i Radija 101. U konkurenciju ulaze svi vaši postovi koji sadržavaju obavezne elemente i koji su postavljeni do kraja godine, broj fotografija i pokušaja po korisniku nije ograničen. Što više i luđe, to bolje! J

Osigurali smo i utješne nagrade od Lenova, druga najbolja fotografija dobiva vrhunski smartfon Lenovo K5 Note, a treća koristan 3G tablet, Lenovo Arvin A7-30.

Zato u ovo vrijeme darivanja navratite do Instara, slušajte Radio 101 i dobro se zabavite!

opalifotku_1000x1000

Vidimo se…Article source: http://mob.hr/opali-fotku-u-instaru/