Ooni Volt električna rerna za picu

0
63
ooni-volt-elektricna-rerna-za-picu

Ooni, brend poznat po njihovim pećima za picu za spoljašnju upotrebu, sada ulazi unutra sa novom Volt električnom rernom za picu. Sa svojom kompaktnom veličinom, težinom od 17kg i koji gram preko, može lako da se uklopi u bilo koju kuhinju ili čak da se iznese napolje za piknik sa picom pod otvorenim nebom.

Ova inovativna rerna za pice može da dostigne temperaturu do 454 stepeni Celzijusa u samo 20 minuta, čineći je savršenom rernom za pečenje Napolitanske pice za samo 90 sekundi. Plus, sa podesivim dugmadima za kontrolu grejnih elemenata odozgo i odozdo, lako je pripremiti različite stilove pica, čineći je idealnom kako za početnike tako i za iskusne majstore.

Ooni Volt

Ooni Volt dolazi sa ugrađenim tajmerom, kontrolom temperature, i Boost režimom, koji pomaže da se kamen brzo vrati na temperaturu za pečenje između pečenja, tako da poslednja pica bude jednako ukusna kao i prva. Plus, sa unutrašnjim svetlom rerne, lako je držati oko na svojim brzo pečenim kreacijama.

Ooni Volt ima spoljašnjost od praškasto premazanog čelika u ugljeničnoj strukturi i trostrukim staklom od borosilikata na vratima za maksimalno zadržavanje toplote. Takođe je otporna na vremenske uslove, što je čini idealnom za spoljnu upotrebu. Sa svojim lakim dizajnom i ugrađenim ručkama, lako je pomeriti i skladištiti.

Read More