Onslaught zombi mod za Black Ops Cold War je Playstation ekskluziva na godinu dana

0
165

Playstation ekskluzivnost u Call of Duty igrama nije nimalo stran pojam, pošto godinama unazad postoji niz prednosti koje imaju igrači na Sonijevim konzolama.

To je raniji pristup beta testiranju, prednost kod izdavanja sadržaja, a ponekada se umeša i neki ekskluzivni mod igranja. U slučaju Call of Duty: Black Ops Cold War to će biti Zombies Onslaught mod igranja, koji je dodatan na ustaljenu Zombies kampanju.

Naravno, nije čitava Zombies kampanja Playstation ekskluzive, to bi izazvalo dosta negodovanja, već se radi o modu koji je tematski vezan za hodajuće mrtvake. Onslaught je kooperativni mod igranja u kojem 2 igrača napada gomila zombija sa svih strana. Kako bi gejmplej bio zanimljiviji mapa se sužava, a ako igrači uspeju da pobiju sve idu na narednu lokaciju i tako u krug.

Što se tiče same Zombies kampanje, ona će se odvijati u bunkerima i na mapama koje će igrači viđati u Black Ops Cold War kampanji, a prema rečima developera iz Treyarcha iskustvo će biti dodatno obogaćeno novinama. Trejler možete pogledati ovde.

Ekskluzivnost će trajati celih godinu dana, tako da će biti potrebno sačekati do 13. novembra sledeće godine.

Call of Duty: Black Ops Cold War izlazi za PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

The post Onslaught zombi mod za Black Ops Cold War je Playstation ekskluziva na godinu dana appeared first on PLAY!.

Original Article