One Piece: Pirate Warriors 4

0
496

Razvijen od strane Koei i objavio Bandai Namco, One Piece: Pirate Warriors 4 je najnovije izdanje ove čuvene kombinacije. Za one koji nisu upoznati sa One Piece anime-om, vi pratite priču o kapetanu Monkey D. Luffy-u i njegovoj posadi The Straw Hats u njihovim avanturama da postanu King of the Pirates-a.

Priča o igri vas navodi da se igrate kroz prizore anime serije, mada mnogo bržim tempom. Monkey D. Luffy, inspirisan njegovim idolom čuvenim crvenokosim gusarom Shanks-om, želi da postane King of the Pirates. Dakle, on odabere njegovu posadu i isplovljava sa njihovim brodom Going Merry da traži avanturu i ostvari tu misiju. Uz put, upoznaće nove članove posade i izgubiti druge – a možda i neke brodove, takođe.

Igra se igra na vrlo sličan način kao i ostali naslovi Koei/Bandai Namco, kao što su Samurai i Dinasty Warriors. Pod tim mislimo da vas glavna akcija pokreće na bojnom polјu sa postavlјenim cilјevima, a na vama i vašim prijatelјima iz posade je da se borite sa hilјadama neprijatelјa da biste postigli te misije. Obično možete da birate većinu posade, osim one u priči koja je potrebna za određenu misiju. Svaki lik ima njegov set napada i posebne poteze da stvari budu zanimlјive. Postoji snažan RPG element gde možete da unapređujete likove dok se igrate kroz misije, a pomoću bobica (novca) i medalјa koje sakuplјate možete da otklјučate panele ploča za rast. Ove ploče za rast omogućavaju vam da pobolјšate vaše osnovne statistike, pobolјšate kombinacije ili naučite neke pasivne veštine. Postoji zajednička ploča za rast koja utiče na svaku vašu posadu i pojedinačna ploča za pojačavanje određenih likova sa kojima biste možda voleli da igrate.

Pirate Warriors 4Kontrole su veoma odzivne, a napadi podjednako raznovrsni koliko i zabavni. Kako nismo gledali seriju pre nego što smo uživali da gledamo sve zabavne napade poput naduvavanja vašeg tela i udaranja neprijatelјa ili lansiranja neprijatelјa u vazduh i izvođenja kiše letećih pesnica da ih udare više puta. Svaka misija ima sistem o tome kako ste ocenjeni po nivou težine na kome ste igrali, broju neprijatelјa koje ste pobedili ili koliko vam je trebalo da završite nivo. Što bolјe radite, više iskustva dobijate, bobice i medalјe, za nadogradnju vaše posade. Same misije bile su prilična poteškoća i mnogi su mogli da uživaju u njima, jedino što nam je ponekad palo na pamet, bila je navigacija na nekim mapama. One mogu da imaju više spratova i mapa se menja dok se krećete gore i dole što može da bude zbunjujuće, ne znajući zaista kojim putem da idete.

Pirate Warriors 4

One Piece: Pirate Warriors 4 izgleda odlično, sa vrlo oštrom grafikom koja podseća na anime, ali nedostatak je što je igra titlovana jer su svi glasovi na japanskom, što možda nije za svakoga. Dizajni likova u samoj seriji su prilično zabavni, sa mnogo antropomorfnih likova, uklјučujući jednog člana posade koji je doktor posade, ali je i mali jelen. Zahvalјujući nekom voću on može da postane punoletni severni jelen ili lјudski hibrid. Svi likovi imaju bizarne osobine kao i neprijatelјi. Zanimlјivo je da ih sve otkrijete i naučite priču dok se igrate.

U igri može da se uživa na različite načine; imate dramski dnevnik, koji se samo igra kroz liniju priče ili besplatni dnevnik, koji se igra kroz epizode ​​kroz koje ste igrali i otklјučavali u dramskom dnevniku. Zatim sledi evidencija o blagu, gde možete da istražite druge zadatke koji nisu direktno povezani sa glavnom pričom. Bez obzira koji način igre da izaberete, bilo koje iskustvo ili bobičasto voće koje tada prikupite može da se koristi za nadogradnju vašeg tima. Ali na sličan način kao i kod drugih igara franšize Warrior, možete da uživate u glavnoj priči i drugim modovima igre sa drugim igračem lokalno.

Već smo obožavaoci Koei Bandai Namco Warrior igara i ovaj stil uparen sa animeom One Piece: Pirate Warriors 4 deluje sjajno. Divlјe nasumični likovi i priča su vrlo zanimlјivi i privlačni, a ako uživate u razbijanju hrpa neprijatelјa čudnim komičnim potezima, uživaćete ovde. Format može da postane prilično ponavlјajući nakon nekog vremena, ali mislimo da postoji dovolјno raznolikosti u likovima, potezima i neprijatelјima, zajedno sa zabavnom linijom priča da bi ovo bilo dobra igra.
Dobro:

  • Odlično dizajnirani likovi i neprijatelјi
  • Zabavna priča i različiti modovi igre
  • Odlično za igranje sa prijatelјem lokalno

Loše:

  • Može da postane ponavlјajuće
  • Lako se je izgubiti na nekim mapama
  • Nema engleskog pozajmljenog glasa pa ima mnogo titlova

One Piece: Pirate Warriors 4 was last modified: 5 septembra, 2021 by Nemanja Ristic

The post One Piece: Pirate Warriors 4 appeared first on ITNetwork.

Original Article