OMNO

0
246

OMNO vas postavlja da igrate kao sjajna osoba koja nosi elegantnu odeću i izgleda kao da ima luk za glavu. Nema priče ili dijaloga, ali to čini OMNO čarobnim. U osnovi ste bačeni u njegov prelepi svet i morate da smislite šta da radite da biste napredovali, ali da li je ovo dobar provod? Da jeste; i zapravo smo prilično očarani ovim lјupkim malim indie-om i njegovim čudnim svetom igara.

Ako nas poznajete, shvatićete da obično ne uživamo u sporim igrama sa nedostatkom izazova. Htedosmo reći; potrebno je mnogo da nam se dopadne simetrija za hodanje ili nešto slično. Zamislite naše iznenađenje dok smo igrali kroz OMNO jer nam je bilo teško da ga ostavimo dok smo otkrivali njegov svet koji izaziva strahopoštovanje jedan po jedan komad. Nismo ničim izazvani, ali apsolutno ga volimo? Kako je to moguće?!

OMNODakle, šta tačno radite u OMNO-u? Pa, nema borbe, pa u suštini samo trčite unaokolo pokušavajući da prikupite energetske sfere kako biste prešli na sledeće područje. Svako je zaklјučano iza škaklјive zagonetke ili segmenta platforme, a često je kombinacija 2. Zbog toga je smisao kako uhvatiti ove kugle veliki deo zabave. Ponekad ćete morati da preskačete između suspendovanih platformi, dok drugi put imate zadatak da premestite blokove u formaciju ili igrate mini igru koja podseća na Simon-a.

OMNOOsim toga, stekli ste praktičnu sposobnost da vaše stvari koristite kao hoverboard što nas je podsetilo na Effie tako da ne morate da brinete o tome da ćete presporo prelaziti područja. Takođe možete da prikažete mapu koja vas vodi u opštem smeru prema kuglama, a ima i dosta kolekcionarskih predmeta razbacanih po celom prostoru, uklјučujući i zverinjak koji sadrži sva čudna i maštovita bića sa kojima ste se do sada susreli; od kojih mnogi podsećaju na dinosauruse. Sakuplјanje svih njih perfekcionistima će svakako dati posla!

OMNOIako je OMNO zadivlјujuća i impresivna igra, ponekad može da bude dosadna iz različitih razloga. Prvo, povremena zagonetka može da bude dosadna. Konkretno, zagonetke u kojima znate rešenje odmah, moraju da prođu kroz poteze da biste je rešili. Konačno, neki od platformiranja mogu da budu iritantni, posebno kada morate da letite vazduhom na suspendovanu platformu samo da biste pali jer ste je preskočili. Voleli bi da postoji neka vrsta mehanike magneta jer može da bude prilično nezgodno efikasno da se izmere neki od ovih skokova. S obzirom na to da su nam to jedine zamerke i da se ne dešavaju često, prihvatite naše reči sa rezervom.

Uzmite to od nekih koji obično ne uživaju u izazovnim opuštenim avanturama; OMNO je nesumnjivo divno iskustvo. Od elegantnih slika do neprestano nagrađujućih kolekcionarskih predmeta i osećaja napredovanja, to je zaista mačja pidžama.

OMNO was last modified: 18 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post OMNO appeared first on ITNetwork.

Original Article