Ogromna statua Geralta iz The Witcher 3 stigla u prodaju po ceni od 1500 dolara!

0
357

Poslasticama za fanove The Witcher franšize nikad kraja. Nove avanture na “Kontinentu” su još daleko, pošto CD Projekt rad na njima započinje tek nakon što Cyberpunk 2077 izađe, tako da će trojka ostati aktuelna još neko vreme.

Zahvaljujući popularnosti koju The Witcher 3 uživa ove godine, sada je pred fanovima mogućnost kupovine ogromne statue Geralta. Ona nije u prirodnoj velični(bili bismo uplašeni da jeste) već je 1/3 od stvarne, sa visinom od 88,5 centimetara. Ostale dimenzije su oko 55 centimetara(slika ispod) sa težinom od 25 kilograma(!!!), tako da će kupcima trebati posebno mesto za nju.

Pored mesta, kupcima će trebati dubok džep, jer ova figura košta čak 1500 dolara. Po toj ceni, Prime 1 Studio sa statuom oči na medaljonu sa LED osvetljenjem, takođe nudi i 4 Geraltovih lica koja se lako mogu smenjivati:

  • Normalno
  • Bez brade
  • Sa belegom iz Hearts of Stone
  • Toksično lice

Pored verzije od 1500$, tu je i standardna verzija koja takođe nudi bazu inspirisanu Witcher 3 detaljima a cena je nešto niža – 1300 dolara.
Trebaćete dosta da štedite ako želite da na ovaj način ulepšate svoje gejming odaje, a pravom fanu Witcher igara će svakako vredeti u kolekciji.


The post Ogromna statua Geralta iz The Witcher 3 stigla u prodaju po ceni od 1500 dolara! appeared first on PLAY!.

Original Article