Odličan Moto G60 stiže u Hrvatsku

0
193

Motorola Razr preklopnik podigao je popularnost Motorola brenda vraćanjem kultnog dizajna u moderno okruženje te se nalazi među rijetkima koji nude funkcionalan mobitel sa preklopnim zaslonom koji je uistinu impresivno malenih dimenzija.

Zatim je tu i Motorola Edge 20, novi mobitel s vrhunskim kamerama, 5x optičkim zoomom i OLED zaslonom. No, danas je u fokusu Motorola Moto G serija mobitela koja je i najbolje prihvaćena u Europi jer nudi flagship mogućnosti za manje novaca.

U Europu, pa tako i u Hrvatsku sada dolazi Motorola Moto G60, mobitel koji se već dokazao na Indijskom tržištu te donosi atraktivne detalje po prihvatljivoj cijeni. Motorola ističe da je ovo najbolji Moto G model do sada, s optimalnim omjerom cijene i performansi.

U njemu se nalazi najbolja kamera u Moto G seriji sa senzorom slike od 108 MP, ultraširokom kamerom koja je ujedno i macro kamera i 32 MP kamerom za selfije. Tu je i impresivna baterija od 6.000 mAh, koja će vam ponuditi do 54 sata rada, a u paketu se nalazi i punjač od 20 W.

Nadalje, uređaj nudi FullHD+ zaslon sa 120 Hz osvježavanjem, Snapdragon 732G procesor sa 6 GB RAM memorije, audio utor, MicroSD proširenje, 128 GB memorije za pohranu i premaz za IP52 otpornost na vlagu, dok ga pokreće Android 11 OS.

Ove specifikacije dolaze po izuzetno atraktivnoj cijeni od svega 1.899 kuna u prednarudžbi što je iznimno povoljno za uređaj ovakvih odličnih značajki.

Original Article