Odbačena kampanja za CoD: Black Ops 4 osvanula na internetu

0
64

Godinama nakon objavljivanja, na internetu su se pojavili detalji iz ukinute kampanje u Call of Duty: Black Ops 4. Na Redditu je korisnik PurpleToaster20 objavio preko 400 slika dokumentacije, ranih verzija i priča. Ovaj prilično sveobuhvatan pregled onoga što je ukinuto je otvoren za svakoga.

Pored toga, 18. avgusta će biti objavljen kompletan video koji će pregledati ove materijale i informacije, koji će trajati otprilike 30 minuta. Prema navodima koji procure, ova ogromna zbirka informacija prikupljena je iz različitih izvora.

Da bismo razjasnili neke od sočnih detalja iznesenih na videlo, iz ovih curenja znamo da je ukinuti režim kampanje 2017. trebalo da bude afera 2 v 2. Pod nazivom ‘career’, vi i partner biste jurili do cilja misije od 15-20 minuta, boreći se sa AI neprijateljima koji vam blokiraju put do kraja.

U smislu naracije, navodno je smeštena u svet posle Black Ops 3 gde su pandemija i prirodne katastrofe poharale svet. Vi biste, kao pripadnik Slobodne narodne armije ili Svetske Ujedinjene nacije, jurili kroz opustošena okruženja, i očigledno su neke od lansirnih mapa koje se mogu igrati u Black Ops 4 kreirane s tim na umu.

Procureli podaci su i te kako sveobuhvatni, tako da preporučujemo da skoknete do Reddita i pročitate više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Odbačena kampanja za CoD: Black Ops 4 osvanula na internetu appeared first on PLAY!.

Original Article