Od sada moguće pinovanje do 3 važne poruke u WhatsApp četovima

0
66
od-sada-moguce-pinovanje-do-3-vazne-poruke-u-whatsapp-cetovima

BIZIT plus

PCPress.rs Image

WhatsApp je upravo olakšao beleženje važnijih poruka iz razgovora. Šef Mete, Mark Zakerberg i šef WhatsApp-a, Will Cathcart, su na svojim kanalima WhatsApp-a objavili da ćete sada moći da zakačite do tri poruke na vrh ćaskanja, omogućavajući vam brz pristup svim informacijama koje želite.

PCPress.rs Image

Može se kačiti više tipova sadržaja

Aplikacija za razmenu poruka u vlasništvu Meta takođe je ažurirala svoj centar za pomoć kako bi odražavala novo pravilo za tri poruke. Možete da zakačite ne samo tekstualne poruke, već i slike i ankete, i one će ostati na vrhu ćaskanja 24 sata, 7 dana ili ceo mesec. Ako zakačite samo jednu poruku, ona će se pojaviti kao baner za ćaskanje. Ali ako zakačite više, baner pokazuje koliko je poruka zakačeno, a najnovija se pojavljuje prva kada je dodirnete.

Da biste zakačili poruku, potrebno je samo da pritisnete na nju, izaberete „zakači“ i odaberete trajanje koje želite. Možete da otkačite poruke na isti način ako ne želite da ih više vidite na vrhu vašeg ćaskanja pre isteka roka koji ste postavili. Još u decembru, WhatsApp je takođe predstavio glasovne poruke koje se samouništavaju za one koji žele dodatni sloj sigurnosti i privatnosti. A ako je nepotvrđeni izveštaj koji je objavljen ranije ove godine tačan, onda bismo mogli očekivati da će usluga u budućnosti pokrenuti mogućnost deljenja datoteka nalik AirDropu.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.