19. 02. 2018.

Od “dilovanja droge” u video igri zarađuje 6.000 dolara mesečno

Ako volite da igrate Simse, onda znate da u četvorci možete uraditi praktično šta god da vam je volja sa vašim čovečuljcima i da gomila novog sadržaja konstantno dodaje nove opcije.

Od dilovanja droge u video igri zarađuje 6.000 dolara mesečno

Foto:b92.net

Ipak, izvesni Filip je primetio da kada u igri postoji neki sadržaj vezan za drogu, predmeti koji predstavljaju narkotike se samo pojave u igri, ali se ne mogu koristiti.

Zato je Filipa to zaintrigiralo i rešio je da uloži skoro pola godine života kako bi napravio Basemental, mod za Sims 4 u kome vaši simsi mogu koristiti narkotike (marihuana, “spid”, ekstaza, kokain) i to može imati uticaj na njihove živote na različite negativne ili pozitivne načine.

Dovoljno je samo da u ovom modu dodate “diler droge” simsa koji će krenuti da distribuira narkotike po vašem kraju i stvari počinju da se razvijaju, piše play.co.rs.

Pomenuti Filp, koji je kreator ovog moda, je mod napravio potpuno besplatno, ali od donacija brojnih ljudi koji uživaju u modu mesečno uzima i po 5.000 do 6.000 dolara, što mu više nego omogućava da posveti više slobodnog vremena u ubacivanje svih novih i dodatnih detalja koji ovaj mod čine zabavnim i popularnim.

Ogromna popularnost ovog moda i onog koji ubacuje “izražene” seksualne aktivnosti, postavljaju pitanje – da li možda postoji tržište za neku “odraslu” verziju simulacija života, za razliku od Simsa, koji su i dalje ipak poprilično “prijateljsko” okruženje u svojoj osnovnoj verziji.

Izvor:

b92.net

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Article source: http://www.pressonline.rs/plus/tehno/405699/od-dilovanja-droge-u-video-igri-zaradjuje-6000-dolara-mesecno.html