Octopath Traveler 2 dobio demo na svim platformama

0
56
octopath-traveler-2-dobio-demo-na-svim-platformama

Postalo je sve neuobičajeno da izdavači video igara objavljuju demo za svoje igre, posebno pre lansiranja naslova. Ipak, Square Enix je istorijski bio prilično dobar u tom pogledu – sa izdavačem koji je izbacio demo za predstojeći Octopath Traveler II na svim ciljnim platformama.

Prvobitno najavljen na General Nintendo Direct-u, Square Enix je kasnije otkrio da je demo za Octopath Traveler II postao dostupan na svim platformama za koje je planirano da ovaj predstojeći JRPG bude objavljen – što znači Nintendo Switch, Playstation 4, PS5 i PC (Steam).

Kao i sa demoom izdatim za originalni Octopath Traveler, ovaj najnoviji Prologue Demo će vam omogućiti da prenesete svoje sačuvane podatke u punu igru kada izađe 24. februara.

Vredi napomenuti da postoje neka ograničenja za ovaj demo. Dok nudi zdrav deo sadržaja, igrači će biti ograničeni na vreme od 3 sata, mada ako želite, bićete u mogućnosti da ponovo pokrenete demo koristeći drugi karakter (ali to će izbrisati vaše prethodno sačuvane podatke).

Uprkos ograničenju, uvek je uzbudljivo kada se rani sati igre puštaju besplatno unapred, posebno ako onda možete da prenesete napredak na celu igru. Ako niste sigurni da li je Octopath Traveler II za vas ili ne, jednostavno morate da preuzmete prolog demo da biste sami saznali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More