Obsidian je želeo da radi na Elder Scrolls spin-off igrama, ali je Bethesda bila protiv

0
65
obsidian-je-zeleo-da-radi-na-elder-scrolls-spin-off-igrama,-ali-je-bethesda-bila-protiv

Izveštava se da je Bethesda odbila više predloga od Obsidian-a za razvoj više Fallout igara, kao i spin-off-ova Elder Scrolls-a.

To je prema suosnivaču Obsidian-a i bivšem glavnom kreativnom direktoru Chrisu Avelloneu, koji je ponovo posetio temu u ponedeljak nakon što je prošle nedelje ponovo isplivala stara X (nekadašnji Twitter) nit (preko 80 Level-a).

Jedina Fallout igra Obsidian-a bila je New Vegas iz 2010. godine, iako je studio nekada nadao da će razviti više nastavaka serije, kao i da će napraviti igru u Bethesda-ovoj fantazijskoj RPG seriji. Ali prema Avelloneu, razni predlozi studija iz kojeg je otišao 2015. godine su odbijeni.

“To je tačno”, rekao je. “Jedan od predloga za Elder Scrolls (koji sam ja predložio) bio je namenjen da služi istoj funkciji kao što je FNV radio između F3 i F4, da pruži više avantura u okviru postavke tokom godina pre sledećeg Bethesda izdanja.”

Poslednja glavna Fallout igra bila je Fallout 4 iz 2015. godine, a najnoviji, ne-mobilni nastavak serije bio je online multiplayer naslov Fallout 76 iz 2018. godine.

Uprkos dugom čekanju između nastavaka serije, Todd Howard iz Bethesda-e je 2021. godine rekao da bi bio oprezan da outsource-uje Fallout 5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More