Oblivion i Fallout 3 remasteri su u pripremi

0
72
oblivion-i-fallout-3-remasteri-su-u-pripremi

Možda je vaše vreme za radovanje, fanovi Oblivion i Fallout 3, jer veliko procurevanje informacija iz Microsofta izgleda da je potvrdilo da su remasteri za oba naslova na putu.

Danas nije Microsoftov dan, jer su se pojavili brojni poverljivi detalji iz nekih dokumenata kao deo slučaja FTC-a protiv tehnološke kompanije. Za početak, otkriveno je da je Dishonored 3 u izradi, a možda malo iznenađujuće, i nastavak na Ghostwire: Tokyo. Ali stvar koja će najverovatnije zanimati Bethesda fanove je da su u izradi remasteri za The Elder Scrolls 4: Oblivion i Fallout 3.

Procureli dokumenti su objavljeni na Resetera, pokazujući listu igara i godine kada se očekuje njihovo izdanje. Važno je napomenuti da je remaster Obliviona navodno planiran da bude objavljen 2022. godine, ali očigledno je ta godina prošla, a mi smo skoro završili sa 2023. godinom bez ikakve zvanične najave o tome. Postojala je glasina ranije ove godine o potencijalnom Oblivion rimejku na kojem navodno radi Virtuos Games, ali opet, još nema potvrde o tome. Virtuos Games je studio koji pretežno razvija igre u saradnji sa drugima, i trenutno pomaže Konamiju na predstojećem Metal Gear Solid 3 Delta.

Navodni Fallout 3 remaster trenutno je planiran za izdanje sledeće godine, ali sudeći po rasporedu izdanja čini se malo verovatnim da su svi pomenuti prozori za izdanje još uvek tačni. Neimenovana igra Indiana Jones ima prozor za izdanje 2022. godine, na primer, a Starfield i Redfall imaju prozor za izdanje 2021. godine, ali su oba naslova očigledno objavljena ove godine.

S obzirom da je remaster Obliviona navodno trebao biti objavljen 2022. godine, verovatnije je da ćemo čuti nešto konkretno o tome pre nego što čujemo bilo šta o Fallout 3, a ako su prethodne glasine tačne verovatno možemo očekivati da će biti objavljen krajem sledeće godine, početkom 2025. Takođe vredi napomenuti da s obzirom na to da bi ovi dokumenti mogli biti zastareli, bilo koji od navedenih projekata bi mogao biti promenjen ili čak potpuno otkazan, tako da se previše ne nadajte.

Fallout 3 Remaster, Ghostwire Tokyo Sequel, Dishonored 3, Oblivion Remaster, Doom Year Zero appear on a release schedule listhttps://t.co/xttFBM30wp pic.twitter.com/A1sv7TAuL7

— Wario64 (@Wario64) September 19, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More