Objavljeno kada će se održati E3 2021

Ovogodišnji E3 događaj je zbog pandemije korona virusa odložen kako bi se izbegao rizik predstavljača i fanova koji su do sada svake godine u junu išli put Los Anđelesa.

Dobre vesti u ovim teškim vremenima stižu u vidu najave E3 2021, odnosno potvrde da će se događaj naredne godine održati kao što i treba, a dobijen je i tačan datum. Izdavači i developeri će u periodu od 15-17. juna imati prilike da prikažu šta su pripremali u periodu pre samog događaja. Ono što za sada nije poznato, je da li će događaj ostati u istom formatu kao prethodnih godina ili će biti prebačen u digitalni format sa novinama.

Pošto se odustalo od događaja, mnogi izdavači su prepušteni sami sebi kada su u pitanju glamurozne najave novih igara, gde su se mnogi odlučili za digitalne prezentacije kao alternativu, dok je Bethesda i od toga odustala, te će objave donositi u standarnom formatu.

ESA, organizator E3 događaja, je među prvima odustao od održavanja, i to u potpunosti, dok drugi organizatori još uvek razmatraju otkazivanje ili odlaganje događaja za kasniji datum. Na ovaj način E3 možda dobija zasluženu, i prema većini preko potrebnu, pauzu kako bi se povratilo interesovanje fanova.

The post Objavljeno kada će se održati E3 2021 appeared first on PLAY!.

Original Article