Objavljeno 20 minuta gejmpleja za Super Mario Bros. Wonder

0
57
objavljeno-20-minuta-gejmpleja-za-super-mario-bros.-wonder

Nintendo je objavio oko 20 minuta novog gejmpleja za Super Mario Bros. Wonder.

Snimak je emitovan kao deo Nintendo Live u Sijetlu, koji se odvija zajedno sa PAX West, i nudi pogled na neke od ranih faza igre i power-up-ove.

Super Mario Bros Wonder je prikazan ranije ove nedelje u najnovijoj Nintendo Direct prezentaciji. Live stream je otkrio više detalja o rosteru igre, power-up moćima i online sistemu pred njeno izdanje za Nintendo Switch 20. oktobra.

Wonder je prva originalna 2D Mario igra u side-scrolling stilu nakon više od decenije. Njena nova caka je Wonder Flower, koja transformiše svaku fazu na drugačiji način.

„Kada dodirnete Wonder Flower u igri, čuda sveta se otključavaju – cevi bi mogle oživeti, horde neprijatelja mogu se pojaviti, likovi bi mogli promeniti svoj izgled, na primer – transformišući gameplay na nepredvidljive načine. Uzbuđenje i različita iznenađenja čekaju u svakom uglu“, stoji u opisu igre od strane Nintenda.

Poslednja potpuno originalna 2D Mario igra bila je New Super Mario Bros. U iz 2012. godine. Portovana je na Switch 2019. godine kao New Super Mario Bros. U Deluxe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More