Objavljeno 16 minuta gejmpleja iz The Invincible, nove igre developera iza The Witcher 3 i Cyberpunk 2077

0
49
objavljeno-16-minuta-gejmpleja-iz-the-invincible,-nove-igre-developera-iza-the-witcher-3-i-cyberpunk-2077

YouTube kanal ‘Cycu1’ je objavio video koji prikazuje 16 minuta gejmpleja iz nadolazeće igre The Invincible. The Invincible je nova naučnofantastična triler igra od bivših developera The Witcher 3 i Cyberpunk 2077 igara.

U ovom videu, Cycu1 prikazuje sve AMD FSR 2.2 režime koje će igra podržavati. Izgleda da igra neće podržavati NVIDIA DLSS 2/3 ili Intel XeSS.

Ako niste raspoloženi za gledanje i radije biste probali retrofuturistički The Invincible imamo dobre vesti, Starward Industries je objavio demo verziju. Ona će biti vremenski ograničena i moći će se igrati između 4. i 8. maja.

Dobra vest je da igra izgleda da radi glatko. Na Native 4K sa Epic podešavanjima, Cycu1 je dobijao između 80-110 FPS.

Što se tiče same igre, vi stupate u ulogu Yasne, astrobiologa koji se sa posadom nalazi na neistraženoj planeti Regis III. Vaša naučna misija se brzo pretvara u potragu za izgubljenim članovima posade. Otkrijte tajne ove planete i njenih stvorenja, ali budite oprezni, svaka odluka koju donesete može vas dovesti u opasnost. The Invincible je first-person igra, zasnovana na motivima istoimenog romana Stanislava Lema, poljskog futurologa i pisca naučno-fantastičnih romana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More