Objavljeni prvi detalji za Return to Silent Hill film

0
34
objavljeni-prvi-detalji-za-return-to-silent-hill-film

Krajem prošle godine Konami je prekinuo svoje godine „ćutanja“ o izdavačkoj franšizi igara Silent Hill, najavljujući gomilu novih projekata video igara, kao i otkrivajući da se ponovo bave horor filmom Silent Hill. U to vreme se malo toga znalo, iako sada imamo informacije o zapletu, glumcima i još mnogo toga.

Kako je izvestio Deadline, sada su otkriveni i zaplet i glumačka ekipa za predstojeći Return to Silent Hill, sa Džeremijem Irvinomm i Hanom Emili Anderson u glavnim ulogama u filmu. Irvin je možda najpoznatiji po svom radu na War Horse. Andersonovoj nisu nepoznate horor produkcije, jer je bila uključena u filmove Jigsaw, Dark Nature i TV seriju Purge.

Već je bilo poznato da će Return to Silent Hill biti inspirisan drugom igrom u nizu, ali sada imamo konkretniji rezime zapleta, koji glasi:

„Film će pratiti Džejmsa (Irvina), čoveka slomljenog nakon što je razdvojen od svoje jedine prave ljubavi (Anderson). Kada ga misteriozno pismo pozove nazad u Silent Hill u potrazi za njom, on pronalazi nekada prepoznatljiv grad koji je preobrazilo nepoznato zlo. Dok se Džejms spušta dublje u tamu, susreće zastrašujuće figure, poznate i nove, i počinje da dovodi u pitanje sopstveni razum dok se bori da shvati stvarnost i izdrži dovoljno dugo da spase svoju izgubljenu ljubav.”

U zanimljivom potezu, Return to Silent Hill će vratiti Kristofa Gansa koji je režirao prvi Silent Hill film još 2006. Iako je bio pristojan film za svoje vreme, nadamo se da će Return to Silent Hill uspeti da nastavi nedavnu ulaznu putanju adaptacija video igara, koje su zaista dobre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More