Objavljeni IZUZETNO visoki sistemski zahtevi za Immortals of Aveum

0
67
objavljeni-izuzetno-visoki-sistemski-zahtevi-za-immortals-of-aveum

EA je objavio novi trejler za Immortals of Aveum, koji prikazuje vizuale igre i gejmplej. Pored toga, otkrio je i minimalne i preporučene sistemske zahteve za naslov, koji su, na naše iznenađenje, verovatno najviši koje smo ikada videli.

U postu na blogu, Ascendant Studios, developer iza Immortals of Aveum, deli detalje o tome koja tehnologija je korišćena za pravljenje igre. Zasnovana na Unreal Engine-u 5.1, igra je dizajnirana od samog početka da bude pravi naslov sledeće generacije zahvaljujući korišćenju tehnologija kao što su Nanite, World Partition i Lumen.

Iako vizuelno impresivna, igra će biti i veoma zahtevna. U najmanju ruku, biće vam potreban Ryzen 7 3700X ili Intel Core i7-9700 procesor i RTX 2080 Super ili Radeon RX 5700XT grafička kartica da biste igrali igru na niskim i srednjim podešavanjima. Preporučeni sistemski zahtevi, kao što se i očekivalo, su još veći, tražeći Core i7-12700/Ryzen 7 5700X i RTX 3080 Ti/Radeon RX 6800XT. U ovoj tabeli možete videti rezime sistemskih zahteva:

Sistemski zahtevi su stvarno izuzetno visoki, iako igra izgleda prilično prijatno za oko u trejleru ispod. Setimo se samo priče sa početka uvođenja Unreal 5 endžina da ne bi trebalo biti velikog komprimisa na performanse uprkos odličnoj grafici. Oh well…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More