Objavljeni detalji za novi Mortal Shell mod i datum kada igra stiže na Steam

0
210

Cold Symmetry studio nam je detaljno i precizno objasnio šta sve dolazi sa novim The Virtuous Cycle modom, a ono što je najbolje je da nećemo morati da dugo čekamo kako bi ga probali. Novi mod je rouglajt ekspanzija koja prilično menja način igranja Mortal Shell-a, i biće dostupan širom sveta od 18. avgusta na Xbox, PlayStation i PC platformama.

Igru je dodalo preko 300,000 korisnika u Steam višliste, i to znači da će se igra konačno pojaviti na platformi zajedno sa The Virtuous Cycle DLC-om koji će vas koštati 6.99 evra. Novi sadržaj stiže i na Xbox One, Xbox Series X/S, PS5, PS4, Epic Games i Gog. Virtuous Cycle će promeniti vašu avanturu kroz Fallgrim pošto protivnici cirkulišu i premeštaju se kada umru, tako da nikada nećete znati šta vreba iza ugla. Srećom, na različitim mestima na mapi moći ćete da izaberete nove talente, i sa preko 100 novih sposobnosti, egzotičnih oružja i borbenih manevara, kreirate jedinstvene borbene stilove.

Virtuous Cycle ažuriranje će vam omogućiti i da koristite Hadern-a. On će postati peti ‘’oklop’’ koji ćete moći da zaposednete, i moći ćete da ga koristite kako u kampanji, tako i u novom modu. U igru dolazi i Fallgrim-ovo drevno oružje Axatana, koje se može koristiti kao sekira, ali se može i razdvojiti u dve katane. Ovo nisu svi noviteti, ali ostavićemo nešto i vama da otkrijete. Ispod teksta možete pogledati novi trejler za DLC.


The post Objavljeni detalji za novi Mortal Shell mod i datum kada igra stiže na Steam appeared first on PLAY!.

Original Article