Objavljeni datumi izlaska Armored Core 6

0
56
objavljeni-datumi-izlaska-armored-core-6

S obzirom da je izlazak igre Armored Core 6: Fires of Rubicon sve bliže, From Software je objavio zvanično vreme izlaska igre. Fanovi legendarnog razvojnog studija koji vole mehaničke borbe čekaju više od decenije na sledeći numerisani nastavak u serijalu, i ova objava predstavlja sledeći važan korak ka tome da igrače uvede u potpuno novi svet i priču AC6.

Armored Core 6 je opisan kao čista akciona igra sa znatno drugačijim mehanikama igranja u odnosu na nedavne naslove From Software-a, kao što su Elden Ring, Sekiro: Shadows Die Twice i Dark Souls 3. Kako će dizajn AC6 biti utican ogromnim uspehom ovih naslova ostaje da se vidi, ali evo kada će igrači moći da iskuse igru sami.

Is your rig ready to go toe-to-toe with an AC?

PC launch: Aug 24, 10pm UTC

Console launch: Aug 25, midnight local time

Pre-order #ARMOREDCORE VI FIRES OF RUBICON: https://t.co/HzaWngXeAr pic.twitter.com/Mk50emz4ms

— ARMORED CORE (@armoredcore) August 14, 2023

Prema zvaničnom saopštenju, postoji dva odvojena vremena izlaska za Armored Core 6: Fires of Rubicon. Prema postu, vlasnici konzola mogu očekivati da dobiju igru tačno u ponoć, bez obzira gde se nalaze u svetu. Vlasnici PC-ja mogu dobiti igru u 22:00 koordiniranog univerzalnog vremena (UTC). Za igrače koji nisu upoznati sa UTC vremenom, vreme izlaska za vremenske zone EST (istočna obala SAD) i PST (pacifička obala SAD) je navedeno ispod.

  • PC Izlazak: 24. avgust 2023, 22:00 UTC (19:00 EST/16:00 PST)
  • Izlazak za Konzole: 25. avgust 2023, 00:00 – Ponoć po lokalnom vremenu

Za sve koji žele da što pre počnu igrati, From Software je potvrdio da će igrači moći unapred da preuzmu Armored Core 6: Fires of Rubicon. Prema zvaničnom saopštenju, zvanični datum preuzimanja biće 23. avgust 2023. za sve one koji su igru prethodno naručili.

Veličine fajlova za svaku platformu su sledeće:

  • PlayStation 5: 43.34 GB
  • PlayStation 4: 55.67 GB
  • Xbox Series X/S: 53.28 GB
  • Xbox One: 35.57 GB
  • PC: 65 GB

Armored Core 6 izgleda kao velika igra sa širokim spektrom sistema i mehanika. Iako je objavljeno značajno mnogo informacija o njoj, kao što su zahtevi za igru i detaljan gejmplej, mnogi igrači se možda neće uspeti snaći.

Armored Core 6: Fires of Rubicon će biti dostupna 25. avgusta 2023. za PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More