Objavljene prve recenzije za Starfield – Mešovito pozitivne reakcije

0
42
objavljene-prve-recenzije-za-starfield-–-mesovito-pozitivne-reakcije

Embargo je ukinut i recenzije za Starfield su počele da pristižu. U ovom trenutku, na Metacriticu je objavljeno oko 100 recenzija (po 50 za PC i Xbox Series), a igra je dobila ukupnu ocenu 88.

Dok su neki mediji ponudili sjajne pohvale za Starfield, drugi su bili više uzdržani. IGN je, na primer, dao ocenu 7/10, ali je IGN Japan dao ocenu 10/10, tako da postoji određeni raspon. Ipak, u celini gledano, mišljenja o igri u velikoj meri naginju ka pozitivnoj strani. Recimo imamo portale koji su dali ocenu 58/100, kao i one koji su puni rečiju hvale za ovaj dugo očekivani naslov.

Danas, Starfield će se otključati za kupce Premium izdanja, tako da će milioni igrača imati priliku da sami skoče i iskuse igru iz prve ruke.

Obično smatram da su korisničke recenzije često korisnije od kritičkih recenzija i mislim da je Steam sa svojim sistemom ocena bolji pokazatelj ukupnog stanja igre u poređenju sa tradicionalnim ocenama. Međutim, pošto  Starfield izlazi 6. septembra, biće potrebno još nekoliko dodatnih dana pre nego što možemo videti korisničke recenzije na Steamu, čak i ako mnogi imaju raniji pristup.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More