Objavljen prvi trejler za Gran Turismo filmsku adaptaciju

0
52
objavljen-prvi-trejler-za-gran-turismo-filmsku-adaptaciju

Sada kada je film The Super Mario Bros. konačno (skoro) završio obaranje rekorda na bioskopskim blagajnama, vreme je da još jedna adaptacija video igara krene u bioskope. Sonijev film Gran Turismo, koji ističe cenjenog trkačkog simpatizera, odredio je datum objavljivanja za 11. avgust i izbacio je prvi trejler kako bi to dokazao.

Prema trejleru, ovo nije standardna adaptacija video igre. Ne nastoji da prilagodi “priču“ Gran Turisma, već je smeštena u svet opsednut trkačkim simulacijama. Postoji turnir za pronalaženje najboljeg virtuelnog trkača, a pobednici će se trkati u stvarnom životu.

Još čudnije? Ovo je sve zasnovano na istinitoj priči. Film prati profesionalnog trkača Džena Mardenborougha (Archie Madekwe), koji je zapravo bio opsednut Gran Turismom kao tinejdžer. Zaista je pobeđivao na takmičenjima i čak je uspeo da to pretvori u stvarnu karijeru. Dejvid Harbur, Orlando Blum, Džimon Honsu i Džeri Halivel zaokružuju glumačku ekipu.

Ovo bi mogao biti čudan izbor za zaplet filma o video igri, ali nije kao da Gran Turismo serijal ima duboku priču i zaplete iz kojih bi se nešto moglo izvući. Režiju filma potpisuje Nil Blumkamp, koji je napravio District 9 i Elysium, tako da je ovo barem vredno pažnje. U svakom slučaju, avgust je iza ugla, tako da nemamo dugo da čekamo.

A ako volite trke sa malo više klovnovskog hiper-nasilja, Peacock je upravo izbacio trejler za Twisted Metal TV adaptaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More