Objavljen kratki snimak za Hogwarts Legacy

0
45

Na AutoDesk 2022 Day prezentaciji predstavljen je novi video snimak iz Hogwarts Legacy. I dok ovaj video nije dugačak ni jedan minut, to je svakako nešto što će nekim fanovima Harija Potera biti zanimljivo.

Hogwarts Legacy je imerzivna, akciona RPG otvorenog sveta iz trećeg lica, koju je razvio Avalanche Softvare. U ovoj igri, igrači će iskusiti novu priču smeštenu u Hogwarts u 1800-im. godinama. Vaš lik je student koji drži ključ za drevnu tajnu koja preti da razdvoji svet čarobnjaka. Igrači će stvarati saveznike, boriti se protiv mračnih čarobnjaka i odlučivati o sudbini čarobnjačkog sveta. Pored toga, igrači će razvijati svoje magične sposobnosti savladavanjem čarolija, kuvanjem napitaka i kroćenjem fantastičnih zveri.

Hogwarts Legacy obećava da će imati impresivnu magiju, stavljajući igrače u centar njihove avanture da postanu veštice ili čarobnjaci kakav izaberu da budu. Oni će povećati sposobnosti svog karaktera dok budu savladavali moćne čarolije, usavršavali borbene veštine i birali pratioce koji će im pomoći da se suoče sa smrtonosnim neprijateljima. Igrači će se takođe susresti sa misijama i scenarijima koji će predstavljati teške izbore i odrediti šta oni stoje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Objavljen kratki snimak za Hogwarts Legacy appeared first on PLAY!.

Original Article