Objavljen datim izlaska Warhaven

0
68
objavljen-datim-izlaska-warhaven

Tokom Gamescom Opening Night Live, predstavljena je nadolazeća srednjovekovna borilačka igra Warhaven za koju smo i dobili datum izlaska , a to je 21. septembra. Uz ovu objavu dolazi i novi trejler, dostupan za gledanje ispod, koji se fokusira na moćnog lika po imenu Blade.

Borbeni stil u igri Warhaven podseća na druge third-person igre za borbu bliskog dometa poput For Honor, mada sa bitkama većih razmera. U našem prvom pregledu, opisali smo višekratne sukobe 16 naspram 16 u igri Warhaven kao haotičan vrtlog “promešanih mačeva, štitova i topovskih kugli, što gotovo uvek rezultira čistim metežom”.

“Trenutno, Warhaven se razvija u čudno haotičan simulacioni rat koji uspeva da pruži mnogo zabavnih trenutaka u svakom uzbudljivom susretu”, izjavio je Travis Northup iz IGN-a ranije ovog meseca. “Radujem se daljem uživanju u uzbuđenju uništavanja protivnika ogromnim topom kada postane dostupan za besplatan download kasnije ove godine.”

Nexon je developer koji stoji iza igre Warhaven, koja će biti besplatno dostupna na Steamu po izlasku. Verzija za konzole još uvek nije otkrivena, ali nadamo se da će i to biti uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More