Nvidia RTX 2080Ti ne može da pokrene Red Dead Redemption 2 u 4K 60FPS

Kada su objavljeni sistemski zahtevi za Red Dead Redemption 2 na PC-u, dosta pažnje je privukao podatak da je igračima potrebno čak 150 GB prostora na hard disku.

Sa druge strane, mnogi su bili iznenađeni ostatkom minimalnih i preporučenih zahteva, gde se kao minimum tražila Nvidia GTX 770, a preporučena je GTX 1060 grafika.

Ipak, stvari se znatno menjaju za igrače koji žele da zakorače u 4K svet i da pritom zadrže dostojan frejmrejt od 60FPS-a.

Pred sam izlazak je otkriveno da najsnažnija grafička kartica u RTX generaciji kompanije Nvidia, RTX 2080 Ti, neće moći da pokrene RDR 2 u 4K rezoluciji i 60 sličica u sekundi sa maksimalnim podešavanjima.

Ovo dolazi od same kompanije Nvidia, koja je objavila najpogodnije grafičke kartice za različite rezolucije uz preporučeni nivo detalja. Tu je i navedeno da će igrači morati da žrtvuju određena podešavanja kako bi mogli da zaigraju 4K 60fps.

Postoji još igara koje nije moguće pokrenuti u sa tim podešavanjima, a ostaje da vidimo kako će se Red Dead Redemption 2 pokazati u praksi na PC-u.

The post Nvidia RTX 2080Ti ne može da pokrene Red Dead Redemption 2 u 4K 60FPS appeared first on PLAY!.

Original Article