NVIDIA objavljuje nove funkcije u usluzi GeForce Now za cloud gaming

0
60
nvidia-objavljuje-nove-funkcije-u-usluzi-geforce-now-za-cloud-gaming

Summary

NVIDIA je nedavno najavila niz značajnih nadogradnji za svoju uslugu GeForce Now, koja omogućava korisnicima igranje igara u oblaku. Jedna od najuzbudljivijih novih funkcija je podrška za G-Sync tehnologiju u oblaku. Ova podrška će biti dostupna uskoro i omogućiće korisnicima […]

NVIDIA objavljuje nove funkcije u usluzi GeForce Now za cloud gaming

NVIDIA je nedavno najavila niz značajnih nadogradnji za svoju uslugu GeForce Now, koja omogućava korisnicima igranje igara u oblaku. Jedna od najuzbudljivijih novih funkcija je podrška za G-Sync tehnologiju u oblaku. Ova podrška će biti dostupna uskoro i omogućiće korisnicima da uživaju u igrama sa promenljivom brzinom osvežavanja na svojim ekranima. Takođe će biti kompatibilna sa monitorima koji podržavaju G-Sync, pružajući vrhunski kvalitet slike i glatko iskustvo.

GeForce Now će takođe omogućiti korisnicima da dobiju dnevne propusnice za striming. Ova funkcija će biti dostupna za plaćene pretplatnike i omogućiće im da pristupe svojim omiljenim igrama preko oblaka onoliko dugo koliko to žele tokom jednog dana. Ovo je odlična vest za korisnike koji žele da u potpunosti uživaju u svojim igrama i ne žele da se ograničavaju vremenom za igranje.

NVIDIA je takođe poboljšala podršku za NVIDIA Reflex tehnologiju za Ultimate pretplatnike. Ova tehnologija omogućava smanjenje kašnjenja u igrama, pružajući brže i odzivnije iskustvo. Sada će Ultimate pretplatnici moći da iskoriste povećanu podršku za NVIDIA Reflex u određenim naslovima, što će rezultirati još boljim performansama i većim konkurentskim prednostima.

Ove nadogradnje stvarno poboljšavaju iskustvo korisnika u GeForce Now servisu za cloud gaming. Sa podrškom za G-Sync tehnologiju, dnevne propusnice za striming i poboljšanu podršku za NVIDIA Reflex tehnologiju, NVIDIA pruža više mogućnosti i veći kvalitet igračima širom sveta.

NVIDIA je nedavno najavila niz značajnih nadogradnji za svoju uslugu GeForce Now, koja omogućava korisnicima igranje igara u oblaku. Evo odgovora na neka uobičajena pitanja o ovim nadogradnjama:

1. Šta je G-Sync tehnologija?

G-Sync tehnologija je NVIDIA-ova tehnologija sinhronizacije koja smanjuje trzanje i kidanje slike pri igrama. Ona sinhronizuje brzinu osvežavanja monitora sa brzinom isporučivanja kadrova sa grafičke kartice, čime se dobija glatkije iskustvo igranja.

2. Šta omogućava podrška za G-Sync tehnologiju u oblaku?

Podrška za G-Sync tehnologiju u oblaku omogućava korisnicima da uživaju u igrama sa promenljivom brzinom osvežavanja na svojim ekranima. Takođe će biti kompatibilna sa monitorima koji podržavaju G-Sync, pružajući vrhunski kvalitet slike i glatko iskustvo.

3. Šta su dnevne propusnice za striming?

Dnevne propusnice za striming omogućavaju korisnicima da pristupe svojim omiljenim igrama putem oblaka tokom jednog dana. Ova funkcija je dostupna za plaćene pretplatnike i omogućava im da igraju koliko god žele, bez ograničenja vremena za igranje.

4. Šta je NVIDIA Reflex tehnologija?

NVIDIA Reflex tehnologija je tehnologija koja smanjuje kašnjenje u igrama, pružajući brže i odzivnije iskustvo. Ona pomaže u smanjenju vremena između pritiska na tastaturu ili miša i prikazivanja akcije na ekranu.

5. Šta je poboljšana podrška za NVIDIA Reflex tehnologiju za Ultimate pretplatnike?

Poboljšana podrška za NVIDIA Reflex tehnologiju za Ultimate pretplatnike omogućava im da iskoriste povećanu podršku za NVIDIA Reflex u određenim naslovima. To rezultira još boljim performansama i većim konkurentskim prednostima tokom igranja.

Da biste saznali više o GeForce Now i NVIDIA-ovim nadogradnjama, posetite https://www.nvidia.com.

Read More