Nvidia neće otpuštati svoje radnike zbog pandemije korona virusa, već donosi povišice zaposlenima

Kako situacija odmiče, izgleda kao da su posledice korona virusa strašnije od njega samog, pošto su mnoge kompanije zatvorene sa prilagođenim načinom rada, dok neki na krizu odgovaraju masovnim otpuštanjem zaposlenih u mnogim granama poslovanja.

Samo u Sjedninjenim Državama su milioni ostali bez posla, a situacija je slična širom planete, osim u kod renomiranog proizvođača grafičkih čipova – kompanije Nvidia. Direktor Džensen Huang je objavio da neće biti nikakvih otpuštanja ili smanjenja zarade kao posledica korona virusa, već sve zaposlene očekuju povišice.

Zaposlenima će biti usmereno na desetine miliona u vidu povišica, koje će biti ubrzane i doneće više novca koji je u ovim vremenima preko potreban.

Čemu ovakav pristup? Direktor kompanije Nvidia veruje u svoju viziju i navodi da je rad kompanije u oblasti grafike, nauke i veštačke inteligencije sada važniji nego ikada, zbog čega je potrebno da svako bude na visini zadatka.

U pismu je navedeno da su tri člana kompanije bila zaražena korona virusom, ali su uspešno oporavljeni u pružanje saučešća svima koji su imali žrtve ovog virusa. Objavu možete u celosti pročitati putem ovog linka, a mi moramo priznati da smo fascinirani ovakvim načinom vođenja kompanije i želeli bismo da je više ovakvih kompanije nalik na Nvidiu

The post Nvidia neće otpuštati svoje radnike zbog pandemije korona virusa, već donosi povišice zaposlenima appeared first on PLAY!.

Original Article