Nvidia greškom otkrila postojanje CS:GO 2

0
46
nvidia-greskom-otkrila-postojanje-cs:go-2

Već godinama slušamo glasine o tome da Valve radi na novoj verziji čuvenog Counter-Strike serijala. Još 2017. smo slušali o planovima da se CSGO dovede na Source 2 endžin, a druge glasine su tvrdile da se pravi potpuno nova Counter-Strike igra. Najnovije Counter-Strike curenje dolazi sa najneverovatnijeg mesta – Nvidije.

Nvidia je bila vezana za nekoliko tačnih curenja video igara poslednjih godina, delom zbog velikog curenja GeForce Now baze podataka, koje je otkrilo gomilu projekata u razvoju u studijima širom industrije. Curenje ove nedelje je malo drugačije. U suštini, u najnovijim Nvidia drajverima, novi profili su dodati za nešto što se zove ‘csgo2.exe’ i ‘cs2.exe’, oba su označena kao Counter-strike 2 u menijima, kao što možete videti u tvitu ispod.

Gabe Follower je malo više kopao, otkrivši da su ovo novi dodaci u najnovijem drajveru i da se nisu pojavili u drugim verzijama drajvera poslednjih meseci.

Sada je važno napomenuti da ovo nužno ništa ne potvrđuje jer je Valve ozloglašen po tome što radi na mnogim prototipovima, pa čak i kompletnim verzijama igara, a zatim se predomisli i ništa ne isporuči. Imajući to na umu, ovo bi mogao biti samo još jedan slučaj da Valve eksperimentiše sa idejom.

Glasine o Source 2 verziji CS:GO traju godinama i bilo bi logično da Valve jednu od svojih vodećih igara prebaci na svoj najnoviji endžin. Uz to, CS:GO trenutno prolazi kroz nasumično oživljavanje, postavljajući nove rekorde u broju igrača više od decenije nakon objavljivanja, tako da Valve neće žuriti da izbaci nešto novo.

Something weird just happened. Latest NVIDIA drivers introduced support for unknown app executables called “csgos2.exe” and “cs2.exe”. Why project is called Counter-Strike 2 and what are you cooking @csgo? https://t.co/U9YKlAjwgy pic.twitter.com/PU8Op9uGLq

— ‎Gabe Follower (@gabefollower) March 1, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More