Nun Massacre

0
111

Oni koji su odrasli gledajući niskobudžetne horor filmove na VHS-u mogu da postanu malo nostalgični igrajući Puppet Combo-ov Nun Massacre.

Sa zapletom tankim kao napoltanke u kojem se vidi majka kako putuje u internat nakon što je primila pismo u kojem se navodi da joj je ćerka bolesna, očekuje vas potresna afera dok vas proganja monahinja koja je naizgled želјna vaše krvi. Zajedno sa niskopoli vizuelnim prikazima i filterom u VHS stilu koji pucketa dok se časna sestra približava, svi sastojci staromodnog gadnog videa su ovde. A za one koji mogu da pređu preko činjenice da ovo ne izgleda kao igra objavlјena 2022. godine, postoji dobar trenutak da se provedu sa Nun Massacre.

Nakon što ste stigli do internata, zahtevajući od vas da se popnete na nešto kao na planinu u olujnoj noći, Nun Massacre zaista počinje. I sa izgledima koji su protiv vas, velike su šanse da ćete umreti prilično brzo. Kada se to desi, videćete da morate da počnete iznova – ovde nema sačuvanih podataka. Srećom, međutim, ne morate ponovo da se penjete do internata osim ako to zaista ne želite: možete da preskočite uvod ako želite.

Nun Massacre 1U internatu ćete otkriti da je igra jednostavna, ali potpuno zanimlјiva. Kao majka koja voli, možete da trčite, čučnete i komunicirate sa nizom objekata. Možete da pokupite i neke stavke koje ćete dodati u vaš inventar. Možda će vam nošenje upalјača biti korisno, na primer, koji vam daje bolјu vidlјivost kada ste u mraku. Ili radar koji vas obaveštava kada je monahinja blizu. Možda biste čak želeli da ponesete i kamen koji može da se baci da razbije predmete kao što su staklena stakla. Ali morate da uzmete u obzir da je vaš inventarski prostor ograničen.

Postoji vibracija Resident Evil-a u Nun Massacre, gde morate da istražujete dok ne pronađete prepreku, a zatim pronađete potrebnu stavku – ili predmete – koji će vam omogućiti da je prođete. Problem je u tome što vas ubilačka časna sestra uvek lovi, to nije uvek tako lako. Moraćete da se šunjate kroz sobe i hodnike, tražeći predmete koji će vam omogućiti da nastavite, čuvajući se od opasnosti po svaku cenu. Ako vas monahinja vidi, krenuće u poteru, prisilјavajući vas da bežite i sakrijete se. Budite uhvaćeni i ona će vas haknuti dok izaziva užasan vrisak. To je zastrašujuće.

Nun Massacre 2Međutim, časna sestra nije jedina opasnost na koju morate da pazite u Nun Massacre-u; brojne zamke takođe mogu da skrate vašu avanturu ako niste pažlјivi. Morate da zadržite vašu pamet, obratite pažnju na vaše okruženje i jednostavno budete na oprezu. Mada ako vas ipak uhvate, samo ga uhvatite za bradu kao deo procesa učenja. Nun Massacre nije duga igra, tako da se ne osećate previše lјutito što morate da je počinjete iznova i iznova.

Oni kojima je Nun Massacre malo previše izazovan biće srećni da čuju da postoji postavka za poteškoće, koja im omogućava da monahinju učine manje efikasnom u lovu na njih. Poteškoće mogu da se povećaju i za one koji žele da muku učine još težom. Ono što će verovatnije odbiti lјude je činjenica da je malo gruba oko ivica. Na primer, časna sestra se često ponaša pomalo neuredno, a jedna posebna zamka u koju smo upali nije uspela da nas ubije, ostavlјajući nas zaglavlјenima bez bežanja.

Nun Massacre 3Sa njenim staromodnim vizuelnim prikazima i otkačenom igrom, Nun Massacre neće biti za svakoga. Međutim, fanovi horora koji se otvoreno bave njime, uskoro će naći mesto za to u njihovim krvarećim, ukletim srcima. Kad vas monahinja progoni, nikada ne uspete da pokrenete vašu krv da pumpa, ekran se izobliči dok se ona sve više približava, što dovodi do užasnih krikova dok juriša na vas. Zaista je zastrašujuće – i to je ono što je horor.

Nun Massacre was last modified: 31 maja, 2022 by Zoran Ristic

The post Nun Massacre appeared first on ITNetwork.

Original Article