Novogodišnji praznici stižu u Apex Legends, procureo novi događaj

Novogodišnja euforija se već oseća u vazduhu, a vreme je došlo i da igre poprime taj zimski sjaj praznika. Jedna od igara koje će takođe biti okićena je i Apex Legends.

Ako je verovati procurelim informacijama koje su se nedavno pojavile na internetu, igrače očekuje specijalni vremenski ograničeni mod igranja, nazvan Winter Express.

Ovaj mod navodno donosi potpuno drugačija pravila, gde će igrači morati da biraju opremu i oružje pre početka meča. Postojaće respawn opcija, i igraće se u rundama, a cilj je biti jedini tim koji se ukrcao na voz(Winter Express) i ostati na toj poziciji do kraja runde.

Zvuči dosta zanimljivo i izazovno, a atmosferu će upotpuniti Mirage, koji će biti zvezda ovog događaja i koji će vas obaveštavati o napretku putem razglasa.

Apex Legends se pojavio u februaru, tako da ćemo sada po prvi put videti šta nam Respawn Entertainment još donosi za praznike, pošto procureli podaci nekako govore da ima još toga.

Za sada nam ostaje samo da čekamo zvaničnu najavu i dolazak ovog procurelog događaja.

U drugim Apex Legends vestima, nedavno apdejt je doneo izmenjenu progresiju i osvežen trening prostor za igrače, zajedno sa osveženom progresijom igrače očekuje i nekoliko Apex paketića “na poklon”.

Yep – called Winter Express and it's Mirage related. 😉 pic.twitter.com/1844AgbM8G

— That1MiningGuy (@That1MiningGuy) December 3, 2019

The post Novogodišnji praznici stižu u Apex Legends, procureo novi događaj appeared first on PLAY!.

Original Article