Novo Playstation predstavljanje posvećeno budućnosti PS5 konzole najavljeno za narednu nedelju

0
175

Sony je rešio da u širokom luku zaobiđe sve velike događaje na kojima bi potencijalno mogao otkriti neke nove detalje o ekskluzivama koje planira.

Umesto toga, nova politika je stavila fokus na periodične događaje kratkog formata u kojima se otkrivaju detalji vezani za pojedinu igru, ili mali broj naslova.

Predstojeći digitalni događaj koji će Soni održati 9. septembra u 22 časova po našem vremenu biće nešto opširniji. Ovoga puta nije najavljena igra koja će biti glavna tema, već se radi o prezentaciji koja će trajati čitavih 40 minuta i doneće bitne detalje vezane za budućnost Playstation 5 konzole.

Tu se radi o igrama planiranim za predstojeću prazničnu sezonu i narednu godinu. Više Playstation studija će učestvovati, tako da očekujemo da čujemo nove detalje o naslovima koji su samo predstavljeni a potom kao zaboravljeni. Tu mislimo pre svega na God of War Ragnarok.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Novo Playstation predstavljanje posvećeno budućnosti PS5 konzole najavljeno za narednu nedelju appeared first on PLAY!.

Original Article