NOVI VIDI: Usporedni test srednje klase mobitela

U novom broju časopisa Vidi br. 288 koji možete pronaći na svim kioscima u zemlji donosimo veliki usporedni test najboljih pametnih telefona u popularnoj srednjoj kategoriji i cjenovnom rangu do 2.500 kuna. Najbolji modeli u ovoj klasi opasno se natječu u premium izradi, broju kamera i naprednim mogućnostima, pa su postali atraktivniji nego ikada prije i po nekim stvarima se jako približavaju skupim flagshipovima.

Koliko je važan broj jezgri

Kroz detaljna testiranja provjerili smo koliko vam doista procesorskih jezgri treba za pojedine zadatke poput gaminga i kodiranja videa.

Slice of Life

Posjetili smo legendarnu garažu na zagrebačkom Borčecu gdje je sniman kratki SF film Slice of Life s kojim su Dino Julius i Luka Hrgović osvojili brojne nagrade na festivalima i dobili poticaj za snimanje dugometražnog filma. I pili margarite s hollywoodskom elitom.

Poseban prilog: Smart home

Što je novo u tehnologijama i trendovima za pametni dom? Odabrali smo i najboljih 10 Smart Home gadgeta te napravili DIY Project X projekt.

Cool priča: Novska kao svjetski centar gaming industrije

Posjetili smo inkubator PISMO u kojem se događaju neke velike stvari na svjetskoj razini.

How TO: VIDI Project X kao konzola

Od razvojnog mikroračunala napravili smo retro gaming konzolu na kojoj možete igrati Doom, Duke Nukem 3D i neke druge atraktivne naslove.

Poseban prilog: Put do EURA – Najbolje tehnologije i televizori za nogomet

OLED, QLED ili LED? Dajemo vam odgovor koju tehnologiju i dijagonalu odabrati za gledanje Hrvatske kako praši Englesku.

GoPro Hero 8 Black

Detaljan Vidilabov test osme generacije ponajbolje akcijske kamere na tržištu pokazao je da usprkos velikoj konkurenciji GoPro brand još uvijek vlada u snimanju akcijskog videa

Programiranje: Fauna DB

Ovo je jedan od najnovijih proizvoda s područja baza podataka, koji bi zbog svojih brojnih pozitivnih karakteristika uskoro mogao postati prilično ozbiljan takmac ostatku konkurencije.

Čitav sadržaj novog broja možete pronaći na ovoj poveznici.

VIDImo se!

Original Article