Novi update za Titanfall 2 je ostavio tajne poruke svuda po igri

0
69
novi-update-za-titanfall-2-je-ostavio-tajne-poruke-svuda-po-igri

Prošlo je punih sedam godina otkako je lansiran Titanfall 2, najnovija igra u ovom serijalu. Iako je u početku teško privukla pažnju, igra je stekla odanu bazu fanova i nedavno je zabeležila porast prodaje od 90%.

Nakon izlaska glavnih Titanfall igara, Respawn Entertainment je preusmerio fokus na Apex Legends, igru battle royale žanra koja se odvija u univerzumu Titanfalla. Iako je većina resursa studija usmerena na Apex Legends, tiho su ažurirali Titanfall 2, što je podstaklo glasine o mogućim novim projektima.

U poslednje vreme, serveri Titanfall 2 su imali frustrirajuće probleme sa prekidom veze. Srećom, Respawn je rešio ove probleme u prethodnim danima, zajedno sa raznim drugim bagovima u igri.

Zanimljiv dodatak nakon popravki je pojava Nessie, plišane maskote iz Apex Legends, na raznim mestima u Titanfall 2. Iako bi to mogao biti samo easter egg, možda ipak ukazuje na nešto značajnije.

Takođe, beleške o patchu za najnoviju sezonu Apex Legendsa su završile sa kriptičnom porukom koja glasi: “Incoming Transmission… Subject: Nessie… 1394521200, 1477638000, 1549267200.” Poruka eksplicitno pominje Nessie i uključuje niz UNIX vremenskih oznaka koje se odnose na datume izlaska Titanfalla, Titanfall 2 i Apex Legendsa. Da li je ovo suptilna naznaka o novom projektu od strane Respawn-a?

Što se tiče dugo nagađanog Titanfall 3, ostaje nam da čekamo i da vidimo da li je zaista u razvoju. Apex Legends i Titanfall dele isti narativni univerzum i čak imaju neke zajedničke lokacije. S obzirom na stalni uspeh Apex Legendsa i trajnu popularnost Titanfall 2 uprkos njegovim godinama, postoji mogućnost da će se pojaviti nova igra u serijalu. Samo vreme će pokazati da li će ovi nedavni tragovi dovesti do nečega značajnog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More