Novi State of Play zakazan za četvrtak! Dobijamo nove detalje za Suicide Squad

0
44
novi-state-of-play-zakazan-za-cetvrtak!-dobijamo-nove-detalje-za-suicide-squad

Prošle nedelje smo izvestili da je Playstation State of Play navodno trebalo da se odigra u nekom trenutku pre kraja meseca. Sa još nedelju dana dok kraja meseca, Soni je sada zvanično otkrio da će State of Play biti održan ovog četvrtka, 23. februara – donoseći sa sobom otkrivanja third-party igara, prošireni pogled na Suicide Squad: Kill the Justice League i još mnogo toga.

Objavljujući na Playstation blogu, Brett Elston, viši menadžer za komunikaciju sa sadržajem u SIE, otkrio je da se „State of Play vraća sa svojom prvom emisijom za 2023. godinu! Pripremite se za nove poglede na neke očekivane igre naših nezavisnih partnera, kao i za prvi pogled na pet Playstation VR2 igara koje će stići kasnije ove godine. Zatim se smestite za više od 15 minuta sa potpuno novim gejmplej detaljima i ažuriranjima za Suicide Squad: Kill the Justice League, sledećoj igri developera Rocksteady Studios.

State of Play će biti emitovan uživo u 20 časova ovog četvrtka, 23. februara i dok još ne znamo tačno koliko će strim trajati, ali sa činjenicom da će uključivati 15 minuta posvećenih nadolazećoj Suicide Squad igri čini se da će ovo biti jedna od dužih State of Play prezentacija.

Iako izgleda da nećemo dobijati nikakva veća obaveštenja za first-party igre, State of Play obično sadrži bar nekoliko iznenađenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More