Novi Silent Hill će navodno biti Playstation 5 ekskluziva

0
127

Silent Hill: Downpour je bila poslednja prava Silent Hill igra, a prošlo je više od decenije od poslednje prave igre u Silent Hill franšizi. Dve godine kasnije, serija je našla novi život sa izdavanjem izuzetno uspešnog P.T demo-a koji se može igrati, ali je cela igra ukinuta.

Od tada Silent Hill skuplja prašinu, a prošlo je mnogo vremena otkako nismo čuli ništa o nekoj novoj igri, a kruži samo nekoliko sumnjivih glasina. Nedavno su objavljeni snimci ekrana predstojeće Silent Hill igre, dajući nadu bazi obožavatelja Silent Hill da franšiza nije mrtva i da je nešto novo u toku.

Nakon toga, imamo još neke intrigantnije vesti jer Jeff Grufb, koji je poznat u industriji igara po tome što pruža pouzdane informacije u Twitter interakciji, sugeriše da bi budući Silent Hill mogao biti ekskluziva za PS5.

Ovo nije prvi put da čujemo da je Silent Hill ekskluziva za PlayStation 5; u oktobru 2021., Gematsu je izvestio da je „novi Silent Hill u razvoju“ u Kojima Productions, pri čemu ga finansira Soni Interactive Entertainment, nagoveštavajući da će to biti PlayStation 5 ekskluziva, ili u najmanju ruku, PlayStation ekskluziva.

Čekamo na zvaničnu potvrdu izdavača, tako da ćemo do tada sve ovo uzeti sa rezervom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

Really strong chance of that. Yes.

— Jeff Grubb (@JeffGrubb) May 13, 2022

The post Novi Silent Hill će navodno biti Playstation 5 ekskluziva appeared first on PLAY!.

Original Article