Novi Shortcut na WhatsAppu olakšava otvaranje AI četova

0
52
novi-shortcut-na-whatsappu-olaksava-otvaranje-ai-cetova

Summary

WhatsApp je najavio novu funkcionalnost koja će omogućiti korisnicima da brzo otvore AI četove iz kartice Četovi. Ova funkcionalnost trenutno je dostupna samo nekim beta testerima, a cilj joj je pomoći ljudima u svakodnevnim aktivnostima pružajući im savete i sugestije. […]

Novi Shortcut na WhatsAppu olakšava otvaranje AI četova

WhatsApp je najavio novu funkcionalnost koja će omogućiti korisnicima da brzo otvore AI četove iz kartice Četovi. Ova funkcionalnost trenutno je dostupna samo nekim beta testerima, a cilj joj je pomoći ljudima u svakodnevnim aktivnostima pružajući im savete i sugestije.

Po izveštaju portala WABetaInfo, novi taster smešten je iznad ikone za započinjanje novog četa u kartici Četovi. Korisnici će moći lako da pristupe AI četovima putem ovog tastera, čime će proces postati još brži i praktičniji.

WhatsApp još uvek nije zvanično objavio datum izlaska ove funkcionalnosti, ali se očekuje da će uskoro biti dostupna svim korisnicima.

Ova nova funkcionalnost povezana je sa Meta AI asistentom koji je predstavljen na događaju Connect 2023 kompanije Meta. Meta AI je asistent sa kojim korisnici mogu da komuniciraju kao sa osobom, dostupan na platformama WhatsApp, Messenger i Instagram. Takođe, planira se da Meta AI uskoro bude dostupan i na Meta pametnim naočarima Ray-Ban i na uređaju Quest 3.

Ovaj asistent koristi prilagođeni model zasnovan na tehnologiji iz Llama 2 i najnovijem jezičkom modelu kompanije Meta (LLM). Meta AI pruža korisnicima pristup realnim informacijama putem pretrage u saradnji sa Bingom, kao i mogućnost generisanja slika.

Nova funkcionalnost otvaranja AI četova sigurno će doprineti poboljšanju korisničkog iskustva na WhatsAppu i omogućiti još veću interakciju sa Meta AI asistentom.

FAQ

Šta je Meta AI?

Meta AI je asistent razvijen od strane kompanije Meta koji korisnicima omogućava interakciju sličnu interakciji sa osobom. On je dostupan na platformama WhatsApp, Messenger i Instagram, a planira se i njegovo proširenje na Ray-Ban Meta pametne naočare i Quest 3 uređaj.

Šta je Meta AI asistentu omogućeno?

Meta AI asistentu omogućeno je pristupanje realnim informacijama putem pretrage u saradnji sa Bingom, kao i mogućnost generisanja slika.

Kako funkcioniše nova funkcionalnost otvaranja AI četova na WhatsAppu?

Nova funkcionalnost omogućava korisnicima da brzo otvore AI četove na WhatsAppu putem tastera smeštenog iznad ikone za započinjanje novog četa u kartici Četovi.

Kada će nova funkcionalnost biti dostupna svim korisnicima?

WhatsApp još uvek nije zvanično objavio datum izlaska ove funkcionalnosti, ali se očekuje da će uskoro biti dostupna svim korisnicima.

Read More