Novi renderi pokazuju LG G7 ThinQ sa svih strana

Novi renderi pokazuju LG G7 ThinQ sa svih strana

Objava LG G7 ThinQ telefona se očekuje naredne nedelje, a kao i što je uobičajeno pred zvaničnu objavu, @evleaks nam donosi press rendere koji dolazeći telefon prikazuju iz nekoliko uglova. Do sada smo već dosta toga saznali o telefonu, pa evo kratke rekapitulacije karakteristika LG G7 ThinQ modela.

Renderi pokazuju srebrnu/sivu varijantu telefona, dok je prednji okvir telefona crne boje. Prednja strana pokazuje izrez u ekranu, u kojem su smešteni prednja kamera, in-call mikrofon, kao i svetlosni i senzor za daljinu. Donji okvir je nešto veći, u tipičnom Android stilu.

Na poleđini je vidljiv novi sistem sa dve kamere, pozicioniran vertikalno. Tu je i senzor otiska prsta. S desne strane s okvira se očekuje power tasTer, dok su s leve smešteni volume +, volume – i novi taster za koji se veruje da je dodeljena Google Assistant prečica.

U gornjem delu telefona se nalaze SIM/micro SD slot, dok se u dnu nalazi 3.5mm priključak i USB-C port.

Očekuje se da će LG G7 ThinQ imati Snapdragon 845 CPU, 6-inčni displej, 6GB RAM-a i 3000mAh bateriju. Telefon će istovremeno biti objavljen u Seulu 3. maja, odnosno u Njujorku 2. maja.

Izvor: GSMArena

Article source: https://www.benchmark.rs/vesti/novi_renderi_pokazuju_lg_g7_thinq_sa_svih_strana-75821