Novi problemi: Pixel Notepad tek 2023. godine

0
67

Već neko vreme se šuška o tome da bi uskoro mogao da se pojavi novi Google Pixel pametni telefon, a radi se o uređaju sa sklopivim ekranom. Prema novim izveštajima model ipak ne stiže uskoro.

PCPress.rs Image

Pretpostavlja se da će telefon poneti ime Pixel Notepad, a sve do skoro se tvrdilo da bi na tržištu trebalo da se nađe do kraja 2022. godine. U najnovijem izveštaju, iza kojeg stoji The Elec, piše da je lansiranje odgođeno, a zbog toga što model nije došao do one tačke koju kreatori žele.

Neki tvrde da je problem u manjku savitljivih ekrana na tržištu, budući da bi Pixel Notepad trebalo da stigne s 7,58-inčnim sklopivim displejom koji pravi Samsung Display. Kompanija je zauzeta proizvodnjom delova za sopstvene proizvode – Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4, tako da će drugi morati da se strpe, na primer do sledeće godine.

Hearing from multiple sources in their supply chain that the Google foldable launch was delayed till next spring… pic.twitter.com/QXr7hhV3ZX

— Ross Young (@DSCCRoss) May 25, 2022

Novi sklopivi Pixel bi prema novim informacijama trebalo da izađe na proleće 2023. godine, a zanimljivo je da se na Google I/O događaju o njemu uopšte nije govorilo.

Izvor: Mashable

The post Novi problemi: Pixel Notepad tek 2023. godine first appeared on PC Press.Original Article

(Visited 10 times, 1 visits today)