Novi Nokia telefoni su napravljeni da traju

0
173

Novi modeli Nokia telefona odgovaraju na pokušaje tvrtke da pametne telefone učini pristupačnijim i dugotrajnijim kako bi potaknuli korisnike da dulje zadrže svoj telefon.

Uređaji prate globalno izvješće o trendovima koje otkriva da 73 posto želi telefone koji mogu izdržati duže vrijeme.

Florian Seiche, CEO, HMD Global:

„Nastojimo prodrijeti u bolne točke korisnika oko izdržljivosti i dugoročnosti uređaja. Napravili smo izvješće o globalnim trendovima i otkrili da 73% korisnika želi zadržati svoj telefon što duže, i da bi ih zadržali kada bi njihovi uređaji izdržali tijekom vremena. U HMD-u, osnažujemo ljude da izbjegavaju brzu zamjenu uređaja i potičemo ih na veću održivu konzumaciju kroz naša obećanja dugoročnosti. “

Čisti Android

Postoje male stvari u svakodnevnom životu koje nas zadržavaju: promet, vrijeme, trgovina koju zaboravite posjetiti. Ali kada upotrijebite svoj telefon za odgovore, zadnje što vam treba je nešto što vas usporava.

Nokia pametni telefoni isporučuju se s operativnim sustavom Android. Čisti i cjeloviti Android. Ništa što ne želite, nikakva prepreka na vašem putu. Ne dodajemo nepotrebne aplikacije kojima se troši vaša baterija. Ne dodajemo nebitne stvari kojima se smanjuje brzina obrade.

X serija donosi telefone zbog kojih se osjećate dobro

Nokia telefoni napravljeni su da bi izdržali test života, u čijoj su srži izdržljivost i dugovječnost. Nova Nokia X serija izložena je preko 50 rigoroznih testova, od mjerenja sile do nošenja i ogrebotina, kao dio standardnih zahtjeva testova proizvoda. Poznato je da su te procjene jedne od najstrožih u industriji, a uređaji se testiraju tijekom godina.

Ruben Lehmann, potpredsjednik za Europu, HMD Global:

„Razumijemo da se uz produženo jamstvo, mjesečno sigurnosno ažuriranje i tri godine nadogradnje OS-a može učiniti još mnogo toga za rješavanje problema e-otpada i održive potrošnje. Zbog toga neprestano radimo na razvoju naše ponude i nastavljamo nadograđivati ove početne korake. “

Najnoviji dodatak X seriji napravljen je da izdrži sve što život stavi pred njega. Nokia XR20 može podnijeti puno više nego što ćete ikada od njega tražiti. Nokia XR20 –telefon otporan je na životna iskušenja s našim prepoznatljivim Nordijskim dizajnom koji je izgrađen i za korisnike i za poduzeća.

Napravljena da izdrži životni test, Nokia XR20 unaprjeđuje X-seriju

Ekstremne temperature, 1,8m kapljica, 1 st u vodi i više, novi Nokia XR20 napravljen je za puno surovije uvjete nego što nam pruža svakodnevica. Ovaj životno-otporan telefon je sakriven u bezvremenskom dizajnu. Iako nikada nećete dovesti svoj telefon do granica njegovih mogućnosti, možete biti sigurni da Nokia XR20 može izdržati više od onoga što ćete od nje tražiti.

S jednim od najsnažnijih ekrana: Corning Gorilla Glass Victus – među najtežim je staklima koja postoje.

Spreman na budućnost označava osvježenje koje nije samo za dan kada raspakirate svoj pametni telefon. Dodatno postojećim obećanjima dugoročnosti X-serija, Nokia XR20 dolazi s četvergodišnjom mjesečnom nadogradnjom sigurnosti i trogodišnjim nadogradnjama operativnog sustava.

Pouzdano partnerstvo za najbolje iskustvo

Tvrtka najavljuje dva nova partnerstva s vodećim industrijskim pružateljima usluga. Spotify će omogućiti vlasnicima Nokia pametnih telefona pristup 70 milijuna pjesama i 2.6 milijuna podcasta. Nudeći dodatnu sigurnost protiv zloćudnih softvera, ExpressVPN će biti dostupan na svim novim Nokia pametnim telefonima s probnim razdobljem od 30 dana.

Original Article