Novi neboder u Miamiju izgleda kao da se ruši

0
86

U Miamiju se gradi novi neboder visine od 319 metara koji dolazi u formi devet staklenih blokova koji djeluju kao da su naslagani jedan na drugi poput kontejnera.

Zgrada Waldorf Astoria Miami u sebi će sadržavati hotel i luksuzne stanove s pogledom na zaljev Biscayne Bay. O kakvom luksuznom stanovanju se radi najbolje govori podatak da će početna cijena jednog stana iznositi milijun dolara, što će se drastično penjati ovisno o poziciji na zgradi i veličinama stambenih prostora.

Neboder će se sastojati od 100 katova. Unutar donjih "kockica" nalazit će se predvorje i hotel Waldorf Astoria, dok će se na gornjim katovima nalaziti 360 rezidencija. Najgornja kocka bit će ustupljena isključivo penthouse apartmanima, dok će se u čitavoj zgradi nalaziti izdašni dodatni sadržaji poput restorana, fitness centara i bazena.

Svi stanovi će nuditi najnoviju tehnologiju pametnih kuća s prilagođenim pristupom mobilnoj aplikaciji concierge usluge. Aplikacija će sadržavati cijeli izbornik dostupnih ponuda, uključujući rezervacije za blagovanje, poslugu u sobu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, spa i fitnes tretmane, rezervacije kućnih automobila, pristup servisu, uslugu dostave paketa i usluge šetnje pasa.

Waldorf Astoria Miami dizajnirao Sieger Suarez Architects, u suradnji s Carlosom Ottom. Grade ga PMG, Greybrook Realty Partners, Mohari Hospitality, S2 Development i Hilton.

Mada na prvi pogled djeluje kao da će se svaki čas srušiti, ovaj luksuzni neboder je građen prema svim najnaprednijim standardima protiv vjetrova, vremenskih neprilika i najsnažnijih potresa.

Original Article