Novi modovi i sandbox dolaze u Call of Duty: Warzone

0
52

Nekoliko audio snimaka iz Call of Duty: Warzone je procurelo, koji sugerišu da će igra predstaviti nove modove pod nazivom ‘’Plague’’ i ‘’Sandbox’’ pored već najavljenog ‘’Exfiltration’’ moda. Na Tviteru se pojavio video sa svim audio snimcima koji ukazuju da će tri nova načina igranja biti predstavljena u bliskoj budućnosti, ali za sada se ne znaju nikakvi datumi.

Na snimcima možemo još jednom čuti scenario o kome smo već ranije pisali a to je najezda živih mrtvaca na Verdansk i lansiranje nuklearne rakete. Ovo verovatno znači da će igrači morati da očiste Verdansk od zombi horde a ako ne uspeju mapa će odleteti u vazduh. Možete i čuti i audio koji pretpostavljamo priča o Sandbox modu koji je opisan kao region za sedište operacije i pun je aktivnosti. Pominju se i različita vozila i helikopteri kao i staza sa preprekama, tako da možda dobijemu neku trkačku mini igru? Exfiltration je već najavljen za sredinu sezone, a igrači će trebati da pronađu i zadrže portabl radio određeno vreme kako bi pobedili.

Novosti o dolasku zombija u Call of Duty Warzone i tragovi krenuli su da se pojavljuju prošlog meseca a naše omiljene vreće za metke bi treble da dođu u igru kada krene druga sezona.

The post Novi modovi i sandbox dolaze u Call of Duty: Warzone appeared first on PLAY!.

Original Article