Novi LG Bon Voyage prikolica je prepuna funkcija kao mala kuća na točkovima

0
51
novi-lg-bon-voyage-prikolica-je-prepuna-funkcija-kao-mala-kuca-na-tockovima

LG Labs je predstavila Bon Voyage. To je otvorena struktura od 20 kvadratnih metara, sa dva sprata, zamišljena je sa dijagonalnim hodnicima, ergonomskim stepenicama i ugrađenim elementima kako bi se proučili trendovi kulture stanovanja. LG Labs je ubrzo unapredio prvu verziju svog Bon Voyage u kamp prikolicu.

Pripremljena da zadivi svet na CES-u 2024, LG prikolica je dizajnirana da odražava različite glasove kupaca. Ona čini deo linije inovativnih i pionirskih novih proizvoda kompanije.

LG nije arhitektonska firma, niti je naklonjena ideji rešavanja stambenih problema. Ali to nije slika koju o sebi gigant elektronike želi da ima. LG je izašao ne sa jednim, već sa dva mobilna stambena projekta. Nakon Bon Voyage-a, predstavljena je LG Smart Cottage – prefabrikovana, energetski efikasna mala kuća.

Razvijena sa kombinacijom prirodnih materijala, HVAC sistema i solarnih kapaciteta, LG Smart Cottage je napravljena od nisko-ugljičnog čelika. Ovo bi moglo biti građevinski materijal nove Bon Voyage.

LG Bon Voyage

Možda nema jasnoće o građevinskom materijalu unapređenog Bon Voyage-a, ali ono što je evidentno je da je to prilagođeni životni prostor koji može da prenese udobnost doma u prirodu. Zbog toga se prikolica može lako parkirati u vašem prilazu ili prikačiti za auto za putovanje u van civilizacije.

Kamp prikolica je visoka dva metra, široka metar i 90 cm, i dugačka preko 3,75m. Udoban životni prostor, prikolice savršene veličine, sa potpuno funkcionalnom kuhinjom je optimizovan za upotrebu i mobilnost. LG prikolica je puna kompanijskih uređaja i vrhunskog nameštaja, uključujući krevet. Kuhinja u zadnjem delu ima električni šporet, prečišćivač vode i frižider.

LG ima talenat za dizajniranje svojih povremeno otkrivenih malih stambenih jedinica za život van mreže, ugrađujući alternativne izvore energije – prvenstveno solarne panele – i resurse sveže i sive vode. Ovo ukazuje na to da bi nova kompaktna kuća LG-a mogla imati energetski efikasne karakteristike dodate planu kada se izda.

Read More