Novi gejmplej za Starfield donosi posetu Marsu i dinamične misije

0
53
novi-gejmplej-za-starfield-donosi-posetu-marsu-i-dinamicne-misije

Bethesda je konačno podelila nove detalje igre Starfield. Developer iza Fallout, Skyrim i Elder Scrolls igara potvrđuje kako će dinamički sistemi misija i frakcija funkcionisati u RPG igri, kao i kako će igrači moći da posete naš solarni sistem i pretražujte planetu Mars – čemu se možete radovati pre datuma izlaska Starfilda.

Vil Čen, vodeći dizajner kvestova u Starfield, objašnjava kako će nasumični susreti i potrage funkcionisati u predstojećoj igri otvorenog sveta. Umesto da vam pojedinačni NPC-ovi nude poslove u hodu, Bethesda je razvila potpuno novi sistem za dinamičko postavljanje čitavih naselja i neprijateljskih tamnica, čineći nasumične misije mnogo značajnijim.

Čen takođe objašnjava kako će naš solarni sistem, formalno nazvan Sol u Starfildu, biti istražen, a glavna misija Starfilda će vas odvesti da otkrijete sudbinu Zemlje i površine Marsa.

Sa 1.000 planeta koje je navodno dostupno za istraživanje u Starfildu, lepo je znati da je naša plava tačka među njima. Čen takođe govori o tome kako bi frakcije Starfilda mogle da rade. Možete li im se pridružiti? Možete li da završite linije misije za svaku frakciju, iako bi mogle doći u sukob? Čen kaže da sve fraction misije možete završiti „nezavisno“.

Takođe postoji dinamična promena u načinu rada Companion mehanike, u poređenju sa nekim drugim Bethesda RPG-ovima. Osim što nude svoja mišljenja i perspektive u glavnoj liniji zadataka, koja se zasniva na frakciji Sazvežđa, saputnici u Starfield će vam pomoći oko vašeg broda, nositi vašu opremu i na njih se možete osloniti da razgovaraju ili pregovaraju umesto vas ako zatreba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More