Novi gejmplej trejler za Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 razočarao fanove

0
94
novi-gejmplej-trejler-za-vampire:-the-masquerade-–-bloodlines-2-razocarao-fanove

Fali nam šarm originala…

Konačno smo dobili novi trejler za Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, i na našu veliku žalost, prilično je siromašan. U 30-minutnom videu možemo da vidimo dosta combata i vrlo malo dobrih dijaloga, koji su praktično zaštitni znak serijala.

U trejleru pratimo Phyre-a, ”default” lika koji pripada Brujah klanu. Igrači imaju nekoliko opcija za kastomizaciju kao i izbor klana, ali nam broj opcija za sada deluje prilično oskudno za jedan Bloodlines RPG. Paradox Interactive je prikazao mnoge gejmplej mehanike, uključujući pomenuti combat, stealth segmente, kao i razgovore sa NPC-evima.

Skromno je reći da su reakcije na trejler negativne. Video u proseku (u zavisnosti od kanala) ima od 30 do 40% dislajkova, a komentari nisu ništa bolji. Igrači su se uglavnom žalili na manjak opcija za kastomizaciju, besmislene ”premade” likove i nizak kvalitet dijaloga i glasovne glume. Publici se takođe nisu dopale animacije i grafika, koja je ”nedopustivo loša za igru koja je toliko dugo u razvoju”.

Za sada nam se čini da Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 neće dostići standard koji je postavio original, ali i dalje gajimo nadu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More