Novi Fable je izgleda još uvek godinama daleko

0
41
novi-fable-je-izgleda-jos-uvek-godinama-daleko

Iako je Fable reboot zvanično najavljen 2020. godine, za projekat smo znali pre dve godine zahvaljujući curenju informacija. U ovom trenutku, igra je bila u razvoju najmanje četiri godine, ali izgleda da ona još uvek nije blizu izdavanja.

Pre lansiranja Xbox Series X, mnogi su spekulisali da će Fable biti naslov za 2023. ili možda 2024. Prema Endiju Robinsonu na VGC podkastu, to nije slučaj, jer je igra još uvek “godinama daleko“ .

Prema Robinsonu, od velikih najavljenih ekskluziva u razvoju na Xbox-u, Hellblade 2 i Awoved su „najbliži“ izdanju. Slično kao Perfect Dark i Everwild, Fable je još uvek daleko od toga da bude kompletan i očigledno je tek nedavno ušao u punu produkciju.

U prošlosti smo čuli da je Fable prošao kroz razvojne probleme, navodno delimično zbog toga što je razvijen sa Forza Tech motorom, koji je prvenstveno napravljen za trkačke igre, a ne za RPG-ove otvorenog sveta. Kako se stvari trenutno odvijaju, ovo bi mogla da završi kao igra naredne generacije za Xbox, uprkos tome što je jedna od prvih ekskluziva koja je najavljena za Series X/S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More